Genel

Nolte'nin 3'üncü mağazası Erenköy'de açılıyor!

Nolte Küchen, mağazalar zincirine 3. halkayı ekliyor

Türkiye'de yüksek kalite standardı ve mükemmellik anlayışına olan talebi karşılayabilmek için Nolte Home Studio markasının mağazaları  ile tüm birikimini ve teknolojisini Türkiye'ye taşıyan Nolte Küchen, mağazalar zincirine 3. halkayı ekliyor. Nolte, geçtiğimiz günlerde İstanbul-Etiler ve Bursa'da faaliyete geçen mağazalarının ardından yeni mağazasını 11 Aralık 2009 Cuma günü İstanbul-Erenköy'de açıyor. 

İstanbul-Etiler'de Nolte Home Studio merkez mağazasının açılışını gerçekleştirdiği günden itibaren yoğun ilgi gören Nolte, yatırımcıların da dikkatini çekti. Mutfak, yatak odası ve ev dekorasyonu için birçok tasarımı Nolte Home Studio mağazalarında müşterilerinin hizmetine sunan Nolte, gerçekleştirdiği 10 bayi anlaşması ile satış ağını genişletirken, mağazalar zincirinin 3. halkasını İstanbul-Erenköy'de11 Aralık 2009 Cuma günü gerçekleştireceği törenle açıyor. Nolte, diğer bayilerin açılışını bu yılın sonuna kadar yapmayı hedeflemenin yanı sıra, yaza doğru da Türkiye'nin tatil bölgelerinde oluşacak talebi karşılamak üzere yeni mağazalar açmayı planlıyor.

Tasarım ve ürün kalitesiyle alanında dünyanın en önemli markaları  arasında yer alan Nolte, akar bant yöntemiyle üretim gerçekleştiren ilk fabrika olarak da üretim teknolojisinde çığır açan marka olarak biliniyor. "Kalite her şeyden önce gelir" ilkesi ile faaliyet gösteren marka, ürün geliştirme aşamasında, ev idaresi ve çalışma fizyolojisi alanındaki bilimsel araştırmaların en yeni bulgularından yararlanıyor.