Yeni Şirketler

Noorcom İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noorcom İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A.Mousa Darwısh Aljarushaha tarafından 50 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Noorcom İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A.Mousa Darwısh Aljarushaha tarafından 50 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.


Noorcom İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. - Her türlü tekstil hammaddesi, her türlü iplik ve elyafı ile tekstil ve hazır giyim ve triko ürünlerinin, dokumaya ve örmeye elverişli maddeler ile bunlardan mamul eşyanın, her türlü tekstil, triko, giyim ve konfeksiyon yan sanayi ürünlerinin ve bunlardan mamul süs ve aksesuar eşyasının, tekstil ve hazır giyimde kullanılan makinelerinin alım ve satımını, ithalat ve ihracatını, reeksport ve pazarlamasını, fizibilite çalışmalarını ve müşavirliklerini, temsilciliklerini yapabilir, yaptırabilir. - Her türlü gıda maddelerini almak, satmak,  ithalat ve ihracatını yapmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. - Her türlü nakil vasıtasına ait yedek parçanın alım satımı, ithalatı, ihracatı ve imalatını yapmak.  - Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak.


Noorcom İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, İstanbul Caddesi,  Hamurcu Sitesi 12/27