Sektörel

Notarad ithalatı bıraktı, ihracat yapıyor!

Dizayn, estetik ve şık tasarımlı alışılmışların dışında ürünler sunan Notarad, yeni ürettiği Fitline, Square ve de Elips modelleri ile yeni nesil radyatör kullanıcılarına şıklığı sunuyor.

Dünya lideri RADIATORI 2000, SIRA, GRUPPO RAGAINI, LIPOVICA ürünlerini ithal etmeyi sonlandıran NOTARAD, Ağustos ayı itibari ile Büyükçekmece’de ki üretim tesislerinde kendi ürünlerini üreterek ülke ekonomisine katkıda bulunuyor.


KENTLER DÖNÜŞÜYOR, RADYATÖRLER YENİ NESİL OLUYOR…


Estetiğin adı NOTARAD; "Yeni Nesil Radyatör" konsepti ile kentsel dönüşümde en çok tercih edilen markaların başında yer alıyor. Konfor ve tasarrufu bir arada sunarak yaşam alanlarını "mutluluğa" dönüştürmeyi amaçlayan NOTARAD, yeni nesil radyatör kullanıcılarına %30’a varan doğalgaz tasarrufu sağlıyor.

 

 

TÜRKİYE’de ilklerin adı NOTARAD;

 

Alışılmış radyatörlerden farklı, alüminyum döküm tekniği ile üretilen radyatörleri Türkiye’de tüketicilerin beğenisine sunan ilk ve tek firma özelliğini taşıyan Notarad, Türkiye’de bir ilke imza daha atarak www.radyatordukkani.com internet sitesinden online radyatör satışı başlatmıştır.