Arsa ve Arazi

Nova Arsa Armoni Çanakkale'de 105 metrekarelik parsel 350 bin TL'ye! 

Nova Arsa Armoni Çanakkale'de parsel satışları başladı. Projede toplam 150 adet parsel yer alıyor. Peki Nova Arsa Armoni Çanakkale nerede? Hangi büyüklükte parseller var? İşte merak edilen tüm detaylar...  Toplam 150 adet parsele yer verilen Nova Arsa Armoni Çanakkale'de, Kazdağlarının ferah ve temiz havası dikkatleri çekiyor

Nova Arsa Armoni Çanakkale'de, Türkiye’nin oksijen bakımından en verimli bölgesi olan Çanakkale Lapseki'de Şahinli köyüne yakın mesafede hayata geçiriliyor. 

Toplam 150 adet parsele yer verilen Nova Arsa Armoni Çanakkale'de, Kazdağlarının ferah ve temiz havası dikkatleri çekiyor. 

Projede elektrik, su ve kanalizasyon olacak şekilde altyapıları tamamlanacak parseller satışa sunuluyor. 

Peki Nova Arsa Armoni Çanakkale nerede? Hangi büyüklükte parseller var? İşte Nova Arsa Armoni Çanakkale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nova Arsa Armoni Çanakkale projesindeki parsellerin büyüklükleri 105 metrekareden başlıyor, 190 metrekareye kadar yükseliyor. 

Nova Arsa Armoni Çanakkale projesinde, Tiny House konsepti ile doğası ve turizmi sürekli gelişen bir bölgede gayrimenkul sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Projede spor salonu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru gibi farklı sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Henüz çalışmalarına yeni başlanan projede, altyapıların 1 sene içinde tamamlanması planlanıyor. 

Nova Arsa Armoni Çanakkale'deki parsellere 2 yıl içinde bir Tiny house konulması gerekiyor. Parsele konabilecek Tiny house'un büyüklüğü en çok 42 metrekare olabiliyor. 

Nova Arsa Armoni Çanakkale, Çanakkale merkeze ve denize 20 dakika mesafede hayata geçiriliyor. 

Toplam 17 bin metrekarelik alanda inşa edilen Nova Arsa Armoni Çanakkale'de 1.000 metrekarelik peyzaj alanı yer alıyor. 

NOVA ARSA ARMONİ ÇANAKKALE TEMMUZ 2023 FİYAT LİSTESİ 

Nova Arsa Armoni Çanakkale projesinde yer alan parseller için peşin ve vadeli ödeme seçenekleri sunuluyor. 

Bu çerçevede 105 metrekare büyüklüğe sahip parselin peşin fiyatı 350 bin Türk Lirası. Aynı parselin yarısı peşin, yarısı 12 ay taksitle ödeme seçeneğindeki fiyatı ise 450 bin Türk Lirası. 

Web: https://novaarsa.com/armoni-canakkale/

Tel: 0 850 850 27 72 

Tanyer Yapı Tan Urla 2025 sonunda teslim!

Hayal Urla Villa projesinde yüzde 50 peşin, kalanı 0 faizle 8 ay vade fırsatı! Yeni proje

Villapark Gelibolu'da 6 milyon liradan başlayan fiyatlarla 5+1 müstakil villa fırsatı! 

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen tapu fırsatı!