29 / 04 / 2024

Nova Arsa Ayvalık'ta peşin ödemelerde yüzde 5 indirim avantajı!

Nova Arsa Ayvalık'ta peşin ödemelerde yüzde 5 indirim avantajı!

Firma: Nova Arsa

Proje: Nova Arsa Ayvalık

Nova Arsa Ayvalık projesi ile satın aldığınız arsalara kendi projenizi inşa etme imkanı sunuyor. Nova Arsa Ayvalık projesinde peşin ödemelerde yüzde 5 indirim avantajı devam ediyor. İşte detaylar... 



Nova Arsa, Ayvalik-Çamoba'da 21 bin 054 metrekare toplam alana sahiptir.  Nova Arsa  projesi ile tapulu arsanızda kendi projenizi inşa etme imkanı sağlıyor.

Nova Arsa ile yatırım yapacağınız arsayı bağımsız kuruluşların yapmış olduğu yatırım ve yaşama yönelik güncel araştırmalara göre beliyor. Araştırma sonuçlarını analiz ederek her arsaya özel master plan hazırlayan proje geleceğe yatırımınızın risksiz olmasını sağlıyor. 

NOVA ARSA AYVALIK'TA SOSYAL ALANLAR!

Nova Arsa, sosyolojik, ekolojik ve ekonomik anlamda sürdürülebilir bütüncül bir yaşamı hedefleyerek ve projelerini bu doğrultuda hazırlamayı planlıyor. Ayrıca, yatırımın değerini artıracak ve hayatınıza mutluluk katacak spor, sanat ve kültürle harmanlanan sosyal alanlar sağlıyor. Sosyal alan  olarak çoçuk oyun parkı, futbol sahası, tenis kortu, havuz ve market yer alıyor. 

155 ile 355 metrekare arasında persalleri olan  Nova Arsa Ayvalık  projesinde yalın bir arsa alarak satın alınabilecek. Bu arsaya 2 katlı villa yaptılabiliyor.

İnşaatların teslimleri ise 2026 yıl sonunda, arsa olarak teslim almak isteyenler ise hemen teslim fırsatıyla arsasını alabiliyor. 

WEB: https://novaarsa.com/

TEL:0850 850 27 72 

Nova Arsa Ayvalık yüzde 35 peşinat ve vade farksız 24 ay taksit avantajı!

Nova Arsa Ayvalık yüzde 50 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı!

projeye sor



Geri Dön