27 / 04 / 2024

Now Bomonti'de fiyatlar 300 bin dolardan başlıyor! 24 ay faizsiz!

Now Bomonti'de fiyatlar 300 bin dolardan başlıyor! 24 ay faizsiz!

Firma: Now Gayrimenkul

Proje: Now Bomonti

Now Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Now Bomonti'de 24 ay faizsiz firma bünyesinde taksitlendirme imkanı sunuluyor. Şişli'de yükselen Now Bomonti'de fiyatlar 300 bin dolardan başlangıç gösteriyor...



Now Bomonti İstanbul Avrupa yakası Şişli Bomonti Bölgesi'nde 15 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. 


Şişli  Now Bomonti  projesinde 105 adet ofis ve 105 adet konut yer alıyor.  Now Bomonti  Now Gayrimenkul  imzası taşıyor.


Metrekaresi 3 bin 700 dolardan başlangıç gösteren Now Bomonti'de fiyatlar 300 bin dolardan başlıyor. Projede yer alan dairelerin metrekare alanları 60 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Konut teslimlerinin 2015 yılının sonunda gerçekleştirilmesi planlanan  Now Bomonti'de iki ödeme seçeneği yer alıyor. Yüzde 25 peşinatla bana kredisi kullanılabiliyor. Diğer bir ödeme seçeneği ise yüzde 25 peşinat yapıldıktan sonra firma bünyesinde 24 ay boyunca faizsiz taksitlendirme yapılıyor. 



Now Bomonti projesinin sosyal olanakları arasında barbekü terası, evin altında 7/24 açık kitabevi, film geceleri için sinema salonu, kafeler, spor salonu, müzik prova-kayıt odası, gurme dükkanları, ortak kullanıma açık toplantı odaları, kat bahçeleri, pethouse, boğaz manzarası ve saydam cam cepheleriyle maksimum gün ışığı özellikleri bulunuyor. 


Şişli Now Bomonti ulaşım bilgileri kapsamında proje Nişantaşı bölgesine 2 dakika ve Galata'ya ise 5 dakikalık mesafede yer alıyor. 



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın



Telefon: 444 4 669

Web: www.nowbomonti.com.tr 

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön