Yeni Şirketler

Ntk Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ntk Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Numan Tugay Konuk tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.


Ntk Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Numan Tugay Konuk tarafından kuruldu.


Ntk Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında konusu ile ilgili mühendislik hizmetleri,yatırım projelerinin hazırlanması ve tatbikatı ileilgili bilcümle teknik ve ekonomik hizmetleri ifa etmek,her türlü resmi özel,bina ve yapıların etüd,statik,makina,elektrik tesisat,mimari projeleri ve kontrollüğünü yapmak,harita mühendisliği parselasyon jeolojik ve fotogrametik etüdleri yapmak yada yaptırmak,her türlü inşaat projesi yapmak ve yaptırmak..Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik,teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan,..



Ntk Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Merkez Mah.Salihpaşa Cd.N.58/8 Gaziosmanpaşa