06 / 05 / 2024

Nuh Çimento Genel Kurulu'nda hangi kararlar alındı

Nuh Çimento Genel Kurulu'nda hangi kararlar alındı

Nuh Çimento Sanayii A.Ş Genel Kurul toplantısı 25 Mart 2011 tarihinde yapıldı. Şirket toplantıda alınan kararları ve görüşülen konuları açıkladı...



ALINAN KARARLAR / GÖRÜŞÜLEN KONULAR:
Şirketimizce 25.03.2011 tarihinde saat 18.29.50'de KAP'a gönderilen özel durum açıklamamızın Genel Kurul tutanak eki 2 adet olup sehven 2.tutanak açıklama ekinde sunulmamıştır. Özel durum açıklama bilgilerinde bir değişiklik bulunmayıp Tutanak ek 2 eklenmiş Özel Durum Açıklamamız aşağıdaki gibidir.

Şirketimizin 2010 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Mart 2011 Cuma günü saat 14.30'da Fabrikamız toplantı Salonu Hereke - KOCAELİ adresinde yapılmış olup,
Ortaklarımızdan Partaş Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. temsilcileri, toplantının bilançoya ilişkin gündem maddesi nedeni ile TTK. gereği en az bir ay süre ile ertelenmesini talep etti.
Divan Başkanlığınca yapılan inceleme neticesi talebin yasaya uygun ve talep sahibi şirketin gerekli pay oranına sahip olduğu görülerek Toplantı, Komiser Yönetmeliğinin 28. maddesi gereği kalan tüm gündem maddeleriyle birlikte bir ay süre ile ertelenmiştir.

Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı, Tutanak eki ve Hazirun Cetveli ekte sunulmuştur.


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön