02 / 05 / 2024

Nurgül Yeşilçay Tarlabaşı'nda aldığı 2 binayı otel yapacak!

Nurgül Yeşilçay Tarlabaşı'nda aldığı 2 binayı otel yapacak!

Kariyerine 1999 yılında 'İkinci Bahar' dizisiyle başlayan Nurgül Yeşilçay'ın 16 yılda kazandığı parayı İstanbul ve Bodrum'da gayrimenkule yatırdığı ortaya çıktı..



Kariyerine 1999 yılında 'İkinci Bahar' dizisiyle başlayan Nurgül Yeşilçay'ın 16 yılda kazandığı parayı İstanbul ve Bodrum'da gayrimenkule yatırdığı ortaya çıktı.  Levent'ten bir ofis, Haliç ve Bağdat Caddesi'nden birer daire, Bodrum'dan yazlık villa alan Nurgül Yeşilçay son olarak İstanbul Tarlabaşı'ndan 3'er katlı 2 eski bina satın aldı.


2 milyon TL üzerinde para ödediği iddia edildi. Nurgül Yeşilçay her iki binayı birleştirip butik otel yapacak. Bu anlamda 'Karadayı'nın yıldızı Kenan İmirzalıoğlu'na rakip olacak. İmirzalıoğlu, Talimhane ve Cihangir'de iki eski bina alıp otel yapmış, 30 milyon TL harcamıştı.


Her röportajında yokluktan geldiğini, bu yüzden kazandığı paranın değerini iyi bildiğini söyleyen Nurgül Yeşilçay, Star TV'deki 'Paramparça'da Gülseren'i oynuyor.Bölüm başına tam tamına 140 bin TL gelir elde ederek bir rekora imza atan Nurgül Yeşilçay şu anda Türkiye'nin en çok kazanan kadın oyuncusu.


Posta


Geri Dön