Yeni Şirketler

Nuri İnşaat Eğitim Turizm Gıda Sağlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Nuri İnşaat Eğitim Turizm Gıda Sağlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi İbrahim Rıza ve İsmail Ali Warsame Nuri ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nuri İnşaat Eğitim Turizm Gıda Sağlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Rıza ve İsmail Ali Warsame Nuri ortaklığında kuruldu.

 

Nuri İnşaat Eğitim Turizm Gıda Sağlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi iş konusu; a-baska yerde sınıflandırılmamıs insaat dograma ve marangozluk ürünleri (ahsaptan kiris, kalas, payanda, beton kalıbı, çatı padavrası, vb.) imalatı b-baska yerde sınıflandırılmamıs plastik insaat malzemelerinin imalatı (plastik suni tas-mermerit imalatı) c-fırınlanmıs, atese dayanıklı olmayan kil ve topraktan baca künkleri ve baslıkları, sömine ve baca boruları, oluklar ve baglantı parçaları ile tugla, kiremit, karo vb. insaat malzemeleri imalatı (seramikten oluklar, borular ve baglantı parçaları dahil) d-çimentodan, betondan veya suni tastan karo, döseme tası, kiremit, tugla, boru, vb. insaat amaçlı ürünlerin imalatı ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

 

 

Nuri İnşaat Eğitim Turizm Gıda Sağlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Adres; Molla Gürani Mah.Selçuk Sultan Camii Sok.No.2/8 Fatih