Genel

Nuri Öksüz kendi imkanlarıyla fidan dikiyor!

Nuri Öksüz ismindeki 79 yaşındaki yaşlı adam ağaç ve yeşile olan tutkusu ile biliniyor. Öksüz Orhangazi'de TOKİ bölgesinde bulunan yol boyundaki ağaçlandırmaları tek başına yapan ve her gün temin ettiği fidanları bölgeye dikiyor.

Orhangazi'de TOKİ bölgesinde bulunan yol boyundaki ağaçlandırmaları tek başına yapan ve her gün temin ettiği fidanları bölgeye diken Nuri Öksüz ismindeki 79 yaşındaki yaşlı adam ağaç ve yeşile olan  tutkusu ile biliniyor. TOKİ bölgesine kendi imkanları ile dönem dönem fidan alıp diken ve bu fidan sayısını yüzün üzerine çıkaran Nuri Öksüz, her gün bu fidanların bakımını da yapıyor. Nuri Öksüz, ağacı ve yeşili çok sevdiğini belirterek, "Bu işe bir fidan dikerek başladım. Sonra imkanım oldukça fidanlar alıp buralara diktim. Onların bakımını da yapıyorum. 

Bu işi de çok seviyorum" dedi. Dikilen fidanlardan en dikkat çekeni ise beyaz ve kara dut fidanları. Nuri Öksüz bu fidanların büyüyüp meyve vereceği günlerin de olacağını belirterek, dut fidanlarının yanı sıra çınar ağaçlan da bulunuyor dedi. 



Bursa Hakimiyet