29 / 04 / 2024

Nurol GYO 400 milyon TL'lik borçlanma aracı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO 400 milyon TL'lik borçlanma aracı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO, 400 milyon TL'sine kadar nominal değerde borçlanma aracı veya araçlarının, yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edebilmek üzere SPK'ya borçlanma aracı ihracı için başvuru yaptı. 



Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) borçlanma aracı ihracı için SPK başvurusu hakkında açıklama yaptı.

400 MİLYON TL'LİK İHRAÇ
Nurol GYO Yönetim Kurulu tarafından, 400 milyon TL'sine kadar nominal değerde borçlanma aracı veya araçlarının, yurt içinde halka arz edilmeksizin (tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcıya satış suretiyle) ihraç edebilmek üzere SPK'ya borçlanma aracı ihraç belgesi onayı başvurusunda bulunulmasına karar verildi. Söz konusu karar çerçevesinde işbu açıklama tarihi itibariyle SPK'ya başvuru yapıldı. 

YETKİ VERİLDİ
Kotasyon için, başta Borsa İstanbul A.Ş. olmak üzere ilgili tüm kurum ve kuruluşlara başvurularda bulunmasına, izinlerin alınmasını müteakip yasal işlemlerin tamamlanmasına, borçlanmaaracı veya araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraçlarının gerçekleştirilmesi, bu ihraçlara ilişkin tutar, vade, faiz ve satış şekli dahil tüm koşulların belirlenmesi, dağıtım esasları ve tahsisatların belirlenmesi, satışların tamamlanması ve Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem görmesi de dahil olmak üzere gerekli bütün işlemlerin yerine getirilmesi için Tarık Ongun, Nurdoğan Topuz, Nadir Güneş Yıldız ve Mine Sarıoğlu Gün'ün yetkilendirilmesine karar verildi. 

Nurol GYO'nun KAP açıklaması:
27/05/2021 tarihli özel durum açıklaması ile kamuya duyurulduğu üzere, Şirketimiz yönetim kurulunca, 400.000.000,00 (Dörtyüzmilyon) Türk Lirası'na kadar nominal değerde borçlanma aracı veya araçlarının, yurt içinde halka arz edilmeksizin (tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcıya satış suretiyle) ihraç edebilmek üzere SPK'ya borçlanma aracı ihraç belgesi onayı başvurusunda bulunulmasına karar verilmiş olup, söz konusu karar çerçevesinde işbu açıklama tarihi itibariye (04/06/2021) SPK'ya başvuru yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Dosya için tıklayın


Geri Dön