Genel

Nurol GYO Çağlayan'a yeni bir kule yapacak!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Yeni Adalet Sarayı ve Çağlayan Meydanına komşu konumdaki Yıldız Teknik Üniversitesinden (YTÜ) alınan 6 bin 842 metrekarelik araziye 160 metrelik kule yapacak

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Yeni Adalet Sarayı ve Çağlayan Meydanına komşu konumdaki Yıldız Teknik Üniversitesinden (YTÜ) alınan 6 bin 842 metrekarelik araziye  yaklaşık 160 metre yükselecek karma bir proje geliştirmek üzere kolları sıvadı.
TOKİnin YTÜ'den kampus yapma sözü vererek aldığı arazi için 19 firma yarışa girmişti. Geçtiğimiz Ocak ayında 111 milyon 800 bin liralık teklifle Nurol GYO ve Nurol İnşaat kazanan taraf oldu.
Kısa süre önce yıkımın başladığı arazide işlemlerin birkaç aya kadar tamamlanacağını dile getiren Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğba Ensari, Hemen yeni projenin inşaatına başlanacak. İç mimarisi, ortak alan tefrişi ve A+ servis olanakları ile farklılaşmayı hedefleyen Nurol Çağlayan Projesinin satışlarına Eylül  Ekim 2011de başlanılması planlanıyor dedi.
Tek kule halinde inşa edilecek olan projenin E5 cepheli konumda inşa edileceğini dile getiren Ensari, Nurol Çağlayan projesinin arka tarafı metro hattı iniş çıkış istasyonunun ve metrobüs durağının yakınında bulunuyor diye konuştu.
Nagihan ARAT