29 / 04 / 2024

Nurol GYO esas sözleşmesinin değişikliği tescil edildi!

Nurol GYO esas sözleşmesinin değişikliği tescil edildi!

Nurol GYO'nun Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesine ilişkin tadil metninin onaylanması için SPK'ya başvurduğu ve SPK tarafından onaylanan Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesinin yeni şekli İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.



Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme tescili hakkında açıklama yaptı.

Nurol GYO'nun tamamlanan tahsisli sermaye artırım süreci sonucunda oluşan yeni sermaye yapısı çerçevesinde Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesine ilişkin tadil metninin onaylanması için SPK'ya başvurulmuş ve SPK tarafından onaylanan Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesinin yeni şekli İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 13 Nisan 2020 tarihinde tescil edilmiş olup, tescil 16 Nisan 2020 tarih ve 10060 sayılı Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edildi.

Nurol GYO'nun KAP açıklaması:
09/04/2020 tarihli özel durum açıklaması ile kamuya duyurulduğu üzere, Şirketimizin tamamlanan tahsisli sermaye artırım süreci sonucunda oluşan yeni sermaye yapısı çerçevesinde Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesine ilişkin tadil metninin onaylanması için SPK'ya başvurulmuş ve SPK tarafından onaylanan Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesinin yeni şekli İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 13/04/2020 tarihinde tescil edilmiş olup, tescil 16/04/2020 tarih ve 10060 sayılı Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ana Sözleşme Maddesi Tadil Tasarısı için tıklayın

Esas Sözleşme Tadil Tasarısı SPK Onayı için tıklayın 


Geri Dön