29 / 04 / 2024

Nurol GYO Nurol Tower teslim tarihi!

Nurol GYO Nurol Tower teslim tarihi!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Tower

Nurol GYO Nurol Tower teslim tarihi 2014 yılı Ekim ayı olarak belirtiliyor. Mecidiyeköy Nurol Tower projesinde fiyatlar 468 bin dolar ile 1 milyon 200 bin dolar arasında değişiyor...




Nurol Tower projesi İstanbul Avrupa yakasında Şişli ilçesine bağlı olan Mecidiyeköy bölgesinde yükseliyor. Mecidiyeköy  Nurol Tower  projesi  Nurol GYO  tarafından hayata geçiriliyor.


Nurol GYO Nurol Tower teslim tarihi bilgisinden önce projenin detaylarına yer verelim. Nurol Tower projesi Mecidiyeköy'e 6 bin 842 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Nurol GYO Nurol Tower projesi 32 katlı tek blok olarak yükseliyor.


Mecidiyeköy Nurol Tower projesi içerisinde restoran, sky lounge, concierge, eczane, kuaför, banka atmleri, kapalı otopark, toplantı odaları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Nurol GYO Nurol Tower satış ofisi ile 444 65 96 numaralı telefondan görüşülüyor.



Nurol GYO Nurol Tower teslim tarihi!


Nurol GYO Nurol Tower fiyat listesi 468 bin dolardan başlayarak, 1 milyon 200 bin dolara kadar değişiklik gösteriyor. Nurol GYO Nurol Tower teslim tarihi 2014 yılının Ekim ayı olarak belirtiliyor.


Nurol GYO Nurol Tower Mecidiyeköy projesi 291 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. Mecidiyeköy Nurol Tower projesinde 243 adet home ofis, 12 adet ofis ve 36 adet ticari birim bulunuyor.


Nurol GYO Nurol Tower nerede?

Nurol GYO Nurol Tower adres :Çağlayan İzzet Paşa Mahallesi, Yeni Yol Caddesi, No:1 34387  Şişli 



Nurol GYO Nurol Tower iletişim

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: www.nurolgyo.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön