30 / 04 / 2024

Nurol Life Aslantepe tanıtıldı!

Nurol Life Aslantepe tanıtıldı!

Nurol GYO, "Hayatı Kendine Yaşa" sloganıyla İstanbul'daki üçüncü projesi Nurol Life Aslantepe'yi Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç'ın ev sahipliğinde, İstanbul Çırağan Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısında tanıttı.



Nurol GYO, üçüncü projesi Life Aslarıtepe'yi tanıttı. Nurol GYO, "Hayatı Kendine Yaşa" sloganıyla İstanbul'daki üçüncü projesi Nurol Life Aslantepe'yi Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç'ın ev sahipliğinde, İstanbul Çırağan Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısında tanıttı. Toplam inşaat alanı 145 bin metrekare olan Nurol Life projesinde 502 konutun yanı sıra 50 adet ofis ve 2 adet dükkan yer alacak. 


Projede konutlar kule kısmında, ticari alan olarak ayrılan bölüm ise bazada yer alacak şekilde tasarlandı. 50 katlı bir kule olarak inşa edilecek Nurol Life'da 62 ile 294 metrekare arasında değişen büyüklüklerdeki daireler bulunuyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar her zevke ve ihtiyaca uygun rezidans daire seçenekleri yer alıyor. 

Nurol GYO'nun, toplam 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Nurol Life projesi, metrekaresi 2.800 dolardan başlayan lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu. 

Projenin tüm fonksiyonlarıyla 2017 yılının birinci çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. 


NUROL LIFE ASLANTEPE 

Yüzyılın yaşam tarzını ve metropol ihtiyaçlarını doğru okuyarak gayrimenkul projeleri ürettiklerini vurgulayan Musa Aykaç, İstanbul Seyrantepe'de 9.525 m2'lik bir alanda inşa edecekleri Nurol Life'ı, hem konut hem de işyeri ihtiyaçlarını karşılayacak bir konseptte hayata geçirdiklerini ifade etti.


Taraf


Geri Dön