02 / 05 / 2024

Nurol Park Güneşli projesinde 2 aylık prim yüzde 40'a kadar yükseldi!

Nurol Park Güneşli projesinde 2 aylık prim yüzde 40'a kadar yükseldi!

Nurol CYO Genel Müdürü Aykaç, Basın Ekspres Yolu'nu 'çılgın gibi gelişen bir aks' diye yorumladı ve ekledi: Projede 2 aylık prim yüzde 40'a kadar yükseldi...




Nurol CYO Genel Müdürü Aykaç, Basın Ekspres Yolu'nu 'çılgın gibi gelişen bir aks' diye yorumladı ve ekledi: Projede 2 aylık prim yüzde 40'a kadar yükseldi. 

Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç Hürriyet Cazetesi'nin Basın Ekspres yolu üzerindeki eski binasının arazisi üzerine inşa edilecek Nurol Park Güneşli projesi mayıs ayının sonunda metrekaresi 2900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. 


Nurol CYO Genel Müdürü Musa Aykaç'ın verdiği bilgilere göre üç farklı konsepttekî bin 118 konutlu projeye talep oldukça yüksek. Proca fiyatlar da yükseldi. Fiyat artışını değerlendiren Aykaç, "Yüzde 15-40 arasında değişen değer artışları söz konusu. Projeden 2 ayda yüzde 40 kadar kazananlar var" dedi. 


CAZİP BİR NOKTA Projenin 30 yıllık bir basın aksının yerinde yükseliyor olmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Aykaç, "İnsanlar Hürriyetin yeri diye gelmiyor. Olay Basın Ekspres... Burası çılgın gibi gelişen bir aks. Bizim yerimiz ise bölgenin en güzel noktalarından biri" dedi. 


Aykaç Ayrıca Eva Gayrimenkulun raporuna göre Basın Ekspres'in son yıllarda İstanbul'da en hızlı gelişen 3 bölgeden biri olduğunu söyledi. Rapora göre son 1 yılda bölgede yüzde 40-45'lik bir değer artışı var. Güzergâhta 2015'te 14-15 otel olacağını söyleyen Aykaç, "Ulaşım açısından da güçlü bir bölge" dedi. Projede ilk etapta satışa çıkarılan 770 konutun 500 tanesi 2 ayda alıcı buldu. 

Talep bu kadar olunca Fiyat ne kadar? 

4 T Artık yatırımcıların projeleri medeni karlarla hayata geçirmesi gerektiğini ifade f eden Nural GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, "Bundan sonra 100 koyup 200 alayım diye bir mantık geçerli olamaz. Biz de bu kurgu çerçevesinde hareket ediyoruz. O yüzden rakamlarımız çok cazip. 2016 yılında Nurol Park projesini teslim ettiğimizde yatırımcıların i yüzde 100'ü aşan bir değere ulak saçaklarını düşünüyoruz" diye konuştu. Genel Müdür Musa Aykaç, bölgedeki metrekare fiyatlarının da birkaç yıl içinde 5 bin 500-6 bin TL 7 l bandına oturmasınıbeklediklerini ifade etti. 


Şenay Büyükköşedere/ Akşam Gazetesi


Geri Dön