Konut

Nurol Tower lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin dolara!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Çağlayan'da hayata geçirilen Nurol Tower projesinin lansmanı bugün yapıldı... Projede satışlar 5 bin dolar ilâ 7 bin 500 dolar arasında değişkenlik gösteriyor...

Şehrin ortasında, “EvOfisEv” konseptiyle geliştirilen ve İstanbul’a yepyeni bir bakış açısı getiren Nurol Tower, yoğun iş temposunda çalışan ve işyerinde ev rahatlığını yaşamak isteyenlerin, ister ev, ister ofis isterlerse de ev-ofis olarak kullanabileceği bir proje olarak öne çıkıyor.   


Nurol Tower, Musa Aytaç röportajı için tıklayınız!


Nurol Tower, nitelikli bir iş merkezinin sunduğu ayrıcalıklarla, lüks bir residence’ın konforunu tek bir yapı içinde buluşturuyor.

Nitelikli ama küçük metrekarelerdeki birim ihtiyacından yola çıkarak hazırlanan, 73 ila 193 metrekare arasında değişen, 4 metre tavan yüksekliğine sahip 243 bağımsız bölümün bulunduğu Nurol Tower’da, malikler, ihtiyaçlarına ve kullanmak istediklerine göre dairelerini düzenleyebilecekler.


Sky Lounge’tan eşsiz İstanbul manzarası…

Nurol Tower’ın 133 metre yükseklikteki çatı katında bulunan Sky Lounge’u, bir tarafta şehrin tarihi ve kültürel yanını yansıtan eski İstanbul'u ve Marmara Denizini, diğer tarafta ise boğaz manzarasını, eşsiz bir İstanbul panoraması ile sunacak.     


www.nuroltower.com.tr