30 / 04 / 2024

Nurol Varlık Kiralama 500 bin TL kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuracak!

Nurol Varlık Kiralama 500 bin TL kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuracak!

Nurol Varlık Kiralama Nurol Varlık Kiralama Nurol Yatırım Bankası A.Ş'ninfon kullanıcısı  olarak yer alacağı, yurtiçinde halka arz edilmeksizin tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatırımcılara satılması yöntemiyle, 500 milyon TL kira sertifikası için SPK'ya başvurucak...



Nurol Varlık Kiralama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kira sertifikası ihracı SPK İhraç Limit Belgesi başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Nurol Varlık Kiralama tarafından Nurol Yatırım Bankası A.Ş'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yurtiçinde halka arz edilmeksizin tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatırımcılara satılması yöntemiyle, 500 milyon TL ile sınırlı olarak satılmak üzere yurt içinde kira sertifikaları ihraç edilmesine ve ihraç ile ilgili SPK MKK , Borsa İstanbul A.Ş., İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. ve diğer ilgili makamlara gerekli başvuruların yapılmasına karar verildi. 

Nurol Varlık Kiralama A.Ş.'nin KAP açıklaması: 
28/09/2020 tarih ve 8 nolu Nurol Varlık Kiralama A.Ş. YK Kararında istinaden , şirrketimizce, Sermaye Piyasası Kurulu ("SPK") tarafından 07.06.2013 tarihli 28670 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kira Sertifikaları Tebliğinin (III-61.1) ("Tebliğ") 10. Maddesinin 3. Fıkrası çerçevesinde, Nurol Yatırım Bankası A.Ş'ninfon kullanıcısı  olarak yer alacağı, yurtiçinde halka arz edilmeksizin tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatırımcılara satılması yöntemiyle, 500.000.000-TL (Beş Yüz Milyon Türk Lirası ) ile sınırlı olarak satılmak üzere yurt içinde kira sertifikaları ihraç edilmesine ve ihraç ile ilgili SPK MKK , Borsa İstanbul A.Ş., İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. ve diğer ilgili makamlara gerekli başvuruların yapılması karar verilmiştir.

Dosya için tıklayın 


Geri Dön