03 / 05 / 2024

Nurus, havalimanlarını kişisel alanlara dönüştürüyor!

Nurus, havalimanlarını kişisel alanlara dönüştürüyor!

Geçen yıl Hindistan, Singapur ve Kore adımlarıyla Uzakdoğu'da gerçekleştirdiği atakla dikkat çeken Nurus, özellikle havalimanları için geliştirdiği çözümlerle de ön plana çıkıyor. şžirketin bu devasa alanlarda izlediği strateji, 'kişiselleştirme' üzerine



Türkiye 'nin ofis mobilyalarında önemli isimlerinden biri olarak nitelendirilen Nurus, akıllı ofis çözümleriyle 30 ülkede 100 'ün üzerindeki satış noktasında yer alıyor. Yurtdışındaki özel projeler kadar havalimanlarındaki çalışmalarıyla da dikkat çeken Nurus, bu alanlarda kişisel alanlar yaratma konusunda son derece başarılı çalışmalara imza atmasıyla tanınıyor.

Sergiledikleri başarılı çalışmalarla bu yıl cirolarını yüzde 50'nin üzerinde artırarak 80 milyon dolara taşımayı hedeflediklerini belirten Nurus Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Güran Gökyay, havalimanlarında ortaya koydukları performansın altını çizdi. Gökyay, şöyle konuştu:

İNSANLAR BOşžLUKTA KALMASINLAR
'Havalimanlarındaki farklı alanlar için farklı tasarımlar geliştirdiklerini kaydetti. Burada insanların boşlukta kalma hissini kişisel alanlara dönüştürmede başarılı örnekler sergilediğimizi düşünüyoruz. Lounge alanlar için aura ve flat koltuklar, sema ve drop sehpalarla birlikte rahat bir koltukta şık bir aydınlatmayla kitap okuyabileceğiniz, kitabınızı okurken size eşlik eden kahvenizi yanınızdaki sehpaya koyabileceğiniz kişisel alanlar yaratıyoruz.Bizim tasarımlarımızla pitstop sayesinde komün bir alanda olunmasına rağmen, yolcular bilgisayarlarını açıp internete girebiliyor, televizyon izleyebiliyor, kendilerine iş ortaklarıyla birlikte özel bir toplantı alanı yaratabiliyorlar. Lodge, terminallerde yolculara rahatça oturup sohbet edebilecekleri ve rahatlayabilecekleri izole bir mekan çözümü sunuyor.'

ARTIK SADECE SİPARİşž YOK
Güran Gökyay'ın altını çizdiği bir diğer nokta da ofis mobilyalarından ev ürünlerine, havaalanlarından kongre merkezlerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olmaları ve daha önce müşterilerinden sipariş alarak üretim yapan Nurus'un artık, ürünleri satın alma sırasında teslim edebilecek şekilde stokla çalışacakları yönünde oldu. Gökyay, 'Böylece muayenehaneden, avukatlık bürosuna, reklam ajansından home-ofis eşyalarına kadar tüm ürünler anında teslim edilebilecek' diye konuştu.

HİNDİSTAN'DA SHOWROOM'U VAR
Nurus, geçen yıl özellikle Irak ve Libya 'da büyük çaplı projeler tamamladı. Diğer yandan, Hindistan Bangalore 'da 1.400 metrekarelik bir showroom ve ofis kurarak Uzakdoğu'daki konumunu güçlendiren şirket, Singapur ve Kore'de distribütörlük anlaşmaları imzaladı. Mısır ve Kazakistan, şirketin güçlü projelerle girdiği diğer ülkeler oldu.


Geri Dön