02 / 05 / 2024

Nurus Ofisler için sağlıklı koltuklar üretti!

Nurus Ofisler için sağlıklı koltuklar üretti!

1920'li yıllardan beri ofis mobilyaları alanında dünya çapında üne sahip Nurus, sağlıklı ve kaliteli ortamlar yaratılmasında önemli etkiye sahip çalışma koltuklarında birbirinden farklı seçenekler sunuyor.



Temelleri 1920'li yıllara dayanan ve dünyanın önde gelen ofis mobilyası üreticilerinden biri haline gelen Nurus, çalışma hayatını daha kaliteli, sağlıklı ve keyifli hale getirmek için farklı beden yapılarına uygun çalışma koltukları üretiyor. 


Nurus tarafından geliştirilerek üretilen, TÜV Enstitüsü tarafından da pek çok teste tabi tutularak sertifikalandırılan çalışma koltuklan, özellikle iskelet sistemi ve kaslar gibi yapılara uygun hale gelecek şekilde tasarlanıyor. Sağlıklı bir çalışma ortamının, çalışan verimi ve motivasyonuna etki ettiği fikriyle yola çıkan Nurusun ürettiği ürünlerin iş sağlığı, güvenliği ve kalite konusundaki yetkinliğini LG GS sertifikasıyla da kanıtlanıyor. Bununla birlikte çalışma koltuklarının yüzde 95'den fazlası geri dönüştürülebilir malzemeden üretiliyor. 


Çok farklı seçenekler


Çok geniş bir yelpazede, farklı gereksinimlere uygun ve farklı ihtiyaçlara cevap veren Nurus'un sunduğu seçeneklerden bazıları şöyle: 


Uneo by Martin Ballendat


Nurus'un en yeni çalışma koltuklarından Uneo, Martin Ballendat tasarımı. Kontrol mekanizması kolay algılanan ve bütünsel çözümlenmiş. Yalın geometrisiyle fonksiyonelliğini ön plana çıkarıyor. Tüm aksamları Nurus tarafından üretilen bu çalışma koltuğunun kolçakları, iskeletiyle tek parça halinde. 

Hafifliğinin yanında zarif görüntüsü, rengi ve kumaşıyla destekleniyor. 


Alava by Stefan Brodbeck 


Alava ailesi, çalışma ve yaşam alanlarında, oturma konforu ve estetik özellikleriyle beklentileri yükseltecek bir ürün. 

Yekpare gövdesi, kabuğu andıran formuyla ofis ortamına konfor getirmeyi amaçlıyor. Alava, yüzde 100 geri dönüştürülebilen malzemeleriyle, minimum malzeme kullanılarak üretiliyor.


Me too by Nurus D Lab 


Me Too, yoğun tempo içinde bedensel ihtiyaçlara akıllı yanıtlar veren, her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanmış bir ürün. Yorgunluğu minimuma indiren kişisel bir konfor alanı olarak nitelenebilecek Me Too, sıradan çalışma koltuklarında rastlanamayacak somut avantajlar sunuyor. Bel ağrısı yaratmaması için etkili bir lumbar desteği ve boyun fıtığına karşı konforlu koruma sağlayan ergonomik boyun desteği, bunların birkaçı.

 

Waves by Paul Brooks Waves, ikonik tasarımı ve renk seçenekleriyle toplantı salonlarından ortak çalışma alanlarına, evofislerden eğitim merkezlerine kadar tüm alanlara uyum ve konforu getiriyor. Waves, kullanıcılarına ayar gerektirmeden enerjik ve sağlıklı bir çalışma ortamı sunuyor. 


D Chair by Nurus D Lab


Yeni iskelet yapısına sahip D Chair, hareketli ve sabit mekanizmasının yanında, yüksek ve alçak sırt seçenekleriyle tüm ihtiyaçları karşılıyor. 


Aura by Nurus D Lab


Aura, yönetici ofislerinden bekleme salonlarına, farklı kumaş ve dikiş seçenekleriyle çok amaçlı kullanım olanağı sunuyor. Aynı zamanda Aura, yapısal detaylarının ve kilit mekanizmasının kumaş altında çözümlenmesi sayesinde kusursuz bir görünüme de sahip. 


Breeze by J ustus Kolberg


Rengiyle ayrışan Breeze, farklı kitlelerin ihtiyacını tek bir üründe çözme imkanı sunuyor. 

Breeze'in, hareketli mekanizması sayesinde kişiselleştirilebilir oluşu, vücudun tüm fizyolojisini koşulsuz desteklemesi ve çalışan verimliliğini olumlu yönde etkilemesi dikkat çekici özelliklerinden.

 

Deloitte, Nurus ürünleri kullanıyor


Denetim, vergi, yönetim danışmanlığı, kurumsal finansman ve kurumsal risk alanlarına yönelik hizmetler sunan Deloitte Türkiye de merkezinde Nurus mobilyalarını kullanıyor. 

12 bin 500 metrekarelik alana yayılan ofisin, 2 bin 500 metrekarelik eğitim ve motivasyon alanlarında Nurus ürünleri kullanıcılarına modern ve fonksiyonel mekanlar oluşturuyor. 800 metrekarelik sosyalleşme ve dinlenme alanı ve kafe de Nurus'un Greta kanepeleri ve renkli sandalyeleriyle hizmet veriyor. Bigg Mimarlık ile tasarlanan ofiste, değişen ihtiyaçlara göre bireysel çalışma alanları Pila çalışma sistemi, Breeze çalışma koltuğu ve farklı Nurus çözümleri ile kurgulandı. Pila ile yarı kapalı ve tanımlı bir düzen oluşturulurken, kişisel depolama alanları için şifreli dolaplar tasarlandı. 


Milliyet


Geri Dön