27 / 04 / 2024

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.



Lüks restorantları ile dünyaca ünlü iş adamları arasında yer alan Nusret Gökçe, Avrupa'nın en ünlü eğlence adası Ibiza'da rezidans ve yeme-içme kompleksi yaptırmak için harekete geçti.

''HAYATIMIN EN ÖNEMLİ PROJESİ''

Nusret Gökçe, Avrupa'nın en ünlü eğlence adası Ibiza'da rezidans ve yeme-içme kompleksi inşa etmek için kolları sıvadı. Gökçe; "Hayatımın en önemli projesine, burada Ibiza'da start verdim. Proje hem bir yaşam alanına hem de restoranlara ev sahipliği yapacak... Ibiza seni seviyorum, İspanya seni seviyorum" diyerek, kompleksle ilgili bazı ayrıntıları sosyal medya hesabından paylaştı.

Nusret Gökçe den İspanya ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!
İSPANYA'DA NUSRET İMZASI!

İspanya'ya bağlı Balear Adaları'nın son dönemde en popüler olanlarından biri Ibıza son 30 yılda turizmin, lüksün ve eğlencenin merkezi haline geldi. Adadaki oyun kurucular arasına dünyaca ünlü işadamı Nusret Gökçe de yer alacak. 

Ünü tüm dünyaya yayılan ve aynı THY gibi Türkiye'nin isminin dünyanın dört bir yanında duyulmasını sağlayan Nusret Gökçe, Ibiza'nın en iddialı noktalarından birinde yer almak için dev projesine start verdi. 

DEV REZİDANS GELİYOR!

Nusret markasını Ibiza'ya taşıyan ve mega restoran planını kendi sosyal medya hesaplarından yayınlamaya başlayan Gökçe, bu adımıyla adada Türk gücünün yeni sembolü haline geldi. 

Peş peşe Dubai ve New York gibi dünyanın lüks turizm merkezlerine yatırım yapan işadamı, sosyal medya hesabından hem inşaat alanından görüntüler paylaştı, hem de projenin tamamlanmasından sonra sahip olacağı görüntüye dair mimari planları takipçilerine sundu. 

Nusret Gökçe den İspanya ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

NUSRET'İN YENİ PROJESİ NEREDE YAPILIYOR?

Ünlü restoranlarında bugüne kadar David Beckham'dan Leonardo DiCaprio'ya kadar hem şov, hem de spor dünyasından sayısız ismi ağırlayan Gökçe'nin Ibiza'daki yeni yatırım noktası şehir merkezinin ve eğlence bölgesinin göbeğinde yer alıyor.

Restoranlar, havuz ve yaşam alanına sahip olacak olan dev projeyle ilgili bazı detayları Gökçe, sosyal medya hesabından, "Hayatımın en önemli projesine, burada Ibiza'da start verdim. Proje hem bir yaşam alanına hem de restoranlara ev sahipliği yapacak... Ibiza seni seviyorum, İspanya seni seviyorum" diyerek paylaştı.

SON İNŞAAT YAPILACAK NOKTA!

Gökçe'nin inşaat çalışmalarına başladığı nokta adanın en değerli bölgesinde son inşaat yapılacak nokta olarak biliniyor. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, rezidanslardan oluşacak alanın altında tüm restoranları yer alacak.

NUSRET'İN YENİ PROJESİ NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

Dünyanın konulaşacağı 32'nci Nusret'i havalimanında açan Gökçe'nin dev projesinin gelecek seneye kadar tamamlanması bekleniyor.

Bu dev projeyle yeme içme sektörünün, şefliğin ve restoran işletmeciliğinden sonra inşaat işine de girmiş olan 1983 doğumlu Nusret Gökçe, 2010 yılında Nusret Steakhouse adını verdiği kendi markasını oluşturmuştu. 2017'deki viral internet videoları sayesinde daha çok tanınan Gökçe'nin Instagram hesabında 53.7 milyon takipçisi bulunuyor.

Nusret, 24'üncü mağazasını Beverly Hills'te açacak!


 


Geri Dön