22 / 07 / 2024

Nuvo Dragos satışa çıkıyor!

Nuvo Dragos satışa çıkıyor!

Kartal'da inşa edilecek olan Nuvo Dragos projesi satışa çıkıyor




Özderici Gayrimenkul tarafından Kartal Dragos'da hayata geçirilecek olan Nuvo Dragos projesinin önümüzdeki aylarda satışa çıkarılması bekleniyor. Dünyanın en başarılı mimarlarından Zaha Hadid'in çizdiği Kartal kentsel dönüşüm projesine kısa zamanda başlanacak. Projede ofis ve konut binalarının yanı sıra kültürel işlevli yapılar, otel ve restoranlar yer alacak. 555 hektarlık alanda 10 milyar dolarlık yatırımla baştan yaratılacak olan Kartal, Maslak'tan sonra İstanbul'un ikinci gökdelen bölgesi olacak ve kentin en yüksek binası (60 kat) burada inşa edilecek. Taşocağında oluşan göl ıslah edilerek çevresinde çeşitli sosyal tesisler, kafeler ve butik oteller yer alacak. Kısaca Kartal, hem Zaha Hadid'in mimariyi zorlayan çalışmaları hem de diğer projelerle birlikte İstanbul'un en yeni ve en modern semtlerinden biri olacak.

Ayrıca, Kartal kentsel dönüşüm proje alanına komşu Dragos'ta İstanbul Metropoliten Planlama Merkezi'nin (İMP) öncülüğünde şehrin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri daha hayata geçecek. Dragos'ta alışveriş merkezleri, oteller ve plazalar yükselecek. Böylece yakın bir gelecekte Dragos ve Kartal'da sosyal ve ekonomik hayat daha da canlanacak. Her iki bölgenin sinerjisinden doğal olarak yararlanan Nuvo Dragos'un yatırım değeri kat kat artacak. Zaha Hadid, "Pritzker Mimarlık Ödülü"nü kazanan ilk kadın mimar.

E-5 karayolunun deniz tarafında bulunan Nuvo Dragos'tan sahil yoluna ulaşmak 2-3, TEM'e 7-8 dakika... Yapımı süren Kadıköy - Kartal metro hattına çok yakın...  Marmaray  projesiyle Kartal ya da Bostancı'dan Halkalı 35 dakika... Bostancı, Maltepe ve Kartal deniz otobüsü hattının tam ortasında... Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ise sadece 12 km uzaklıkta... Ayrıca Kartal kıyısında 1000 yatlık marina da ulaşım seçenekleri arasında.

Nuvo Dragos'un doğusuna düşen Carrefour Maltepe Park Alışveriş Merkezi 100 metre mesafede ve Nuvo Dragos sakinlerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor... Nuvo Dragos, yakında hizmete girecek İstanbul'un en büyük Adliye Sarayı'na, Koç Lisesi, Sabancı ve Okan üniversitelerine dakikalarla ifade edilen yakınlıkta... Kartal Devlet Hastanesi, İstanbul Park yarış pisti ve inşa halindeki Pendik Fuar ve Kongre Merkezi civardaki önemli tesisler arasında.

Nuvo Dragos Satış Ofisi:
Tugay Yolu Caddesi, No.12 Cevizli, 34846 Maltepe / İstanbul

Tel : 0216 371 98 58 pbx
Fax : 0216 371 98 57
E-Mail : [email protected]
www.nuvodragos.com

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.
Büyükdere Cad, Yapı Kredi Plaza
C Blok Kat: 9 34330
Levent / İstanbul
Tel : 0212 281 52 61 pbx
Fax : 0212 270 23 53 pbx
E-Mail : [email protected]
Web : www.ozdericigyo.com.tr

 


Geri Dön