Genel

NYT: Borsa, en iyi AVM lokantaları arasında!

New York Times gazetesi, Avrupa ’nın büyük mağaza ve alışveriş merkezlerinde gidilmeye değer en iyi yemek durakları arasında İstanbul İstinye Park Alışveriş Merkezi ’ndeki Borsa Restaurant şeçildi...

New York Times gazetesi, Avrupa 'nın büyük mağaza ve alışveriş merkezlerinde (AVM)gidilmeye değer en iyi yemek durakları arasında İstanbul İstinye Park Alışveriş Merkezi 'ndeki Borsa Restaurant, Berlin KaDeWe 'deki LeBuffet, Londra 'da Harvey Nichols 'da Fifth Floor Restaurant ve Paris Galeries Lafayette 'te bulunan Le Barouge 'u seçti.


İstinye Park 'ta Bottega Veneta, Fendi ve Dior gibi genellikle yabancı markaların bulunduğunu vurgulayan gazete, Borsa Restaurant 'ta çevresiyle uyumlu zarif ve geleneksel Türk yemek takımlarının kullanıldığına dikkat çekildi.


İki kişilik içkisiz yemek 200 lira
Borsa Restaurant 'ta, birbiriyle olan mesafesinin cömertçe korunduğu masaların beyaz örtülerle kaplandığı belirtilirken ‘geleneksel Türk ızgara evi ' olarak betimlenen restoranda, dört bölümden oluşan menüdeki mezelere dikkat çekildi. Gazete, lokantada iki kişilik içkisiz bir yemeğin bahşiş hariç ortalama 200 lira tuttuğunu yazdı.

Miliyet