Ekonomi

O akaryakıt devi üç ülkede faaliyetini sonlandırdı

Akaryakıt devlerinden biri İngiltere, Almanya ve Hollanda'daki faaliyetine son verdi. İşte detaylar!İşte haberin ayrıntıları…

Pek çok vatandaşın akaryakıtlarını aldığı ünlü akaryakıt devi Shell İngiltere, Almanya ve Hollanda'daki faaliyetine son verme kararı aldığını duyurdu.

İşte haberin ayrıntıları…

Shell bu konuya dair şu yazılı açıklamada bulundu. Şirket bu sene itibari ile enerji ticaretinde ana merkezlerinden olan İngiltere, Almanya ve Hollanda'daki faaliyetlerine dair stratejik değerlendirme çalışmasını sonlandırdığını ve bu ülkelerde enerji ticaretinden çıkma kararı aldığını açıkladı.

Satış işlemini ve sürecini başlatan şirketin potansiyel bir alıcı ile görüşmelerinin devam ettiğini ve gelecek aylarda ise anlaşmaya varılmasının amaçladığını ifade edildi. Yapılan açıklamada, tüketicilerin söz konusu satış sürecinden etkilenmeyeceği kaydedildi. Shell’in İngiltere'de yaklaşık olarak 2 bin çalışanı bulunuyor.

MOTORİNE ZAM GELİYOR!

Uzun bir süredir akaryakıt fiyatlarına zam yapılıp yapılmayacağı merakla araştırılıyordu. İşte o beklenen haber geldi. Motorin grubunda 7 Haziran tarihinden başlayacak şekilde geçerli olacak 1,36 lira fiyat artışı yaşanacağı bilgisi verildi.

 

GÜNCEL İSTANBUL AKARYAKIT FİYATLARI!

İstanbul Anadolu yakasında satışa çıkarılan güncel benzin, motorin ve LPG fiyat listesi şu şekilde;

İstanbul Avrupa yakasında satışa çıkarılan güncel benzin, motorin ve LPG fiyat listesi şu şekilde;

6 HAZİRAN 2023 GÜNCEL ANKARA AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ!

6 HAZİRAN 2023 GÜNCEL İZMİR AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ!