Kripto Paralar

O analistten flaş kripto açıklaması!

Bloomberg Kıdemli Analisti Mike McGlone yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Ünlü bir analist süper döngüye dikkat çekiyor.  Analist, bu süper döngünün Bitcoin için büyük bir yükseliş potansiyeli taşıdığını düşünüyor

Analist, son dönemde Bitcoin'in altından daha iyi bir performans sergilediğini belirtiyor ve bunun "süper döngü" adı verilen bir döngüye işaret ettiğini iddia ediyor. Analist, bu süper döngünün Bitcoin için büyük bir yükseliş potansiyeli taşıdığını düşünüyor.

Kıdemli analist Mike McGlone, kripto para piyasasında "süper döngü" zamanı geldiğini ve Bitcoin'in altından daha iyi performans göstereceğini söyledi. Analist, artan benimseme ve kurumsal yatırımlar gibi birkaç faktöre işaret etti ve ayrıca Bitcoin'in enflasyona karşı bir koruma olarak hizmet etme potansiyelini de vurguladı.

Mike McGlone'un önümüzdeki aylarda alternatif kripto paralarda iyi performans beklediği, ancak Bitcoin'in en iyi performans gösteren kripto para olmaya devam edeceğini düşündüğünü belirtiliyor.

Analist McGlone, kripto para piyasasının önemli bir büyüme potansiyeline sahip olduğunu ve yatırımcıların portföylerine kripto paraları, özellikle de Bitcoin'i eklemeyi düşünmeleri gerektiğini öneriyor. Ancak, herhangi bir yatırım gibi, riskler bulunmakta ve yatırımcılar, yatırım kararı vermeden önce kendi araştırmalarını yapmalı ve profesyonel tavsiye almalıdır. İşte ayrıntılar...

MCGLONE'DAN ŞOK UYARI!

Bu haftanın başlarında McGlone, küresel ekonominin geçmişte olduğu gibi daha yüksek dolar likidite dönemi yaşayabileceğinden korktuğunu ve yatırımcıları bitcoin, altın ve tahviller konusunda daha sert bir duruş sergilemeye zorlayabileceğini söyledi ve bunu alamayabileceğini söyledi. İşte o açıklama:

"Çok hızlı ve çok fazla ‘yeniden likidite’ sağladıklarında hayatımız boyunca yankılanacak olan enflasyon dersleri nedeniyle geçmişte yaşadığımız gibi yeniden likidite sağlamayacağız. Bana göre dünya şu anda bu yöne gidiyor. İşte bu yüzden ABD hisse senetleri gibi buna bağlı olan şeyler için farklı bir ortam söz konusu. Bu bitti.

Ve bu bir durgunluk. Yani bu durgunluğu atlatmak zorundayız. Eğer atlatamazsak. Bu bir şok olur. Daha iki hafta öncesine kadar getiri eğrisindeki olasılık en yüksek seviyedeydi. Bunun azaldığını söyleyemezsiniz. Dolayısıyla hisse senedi gibi riskli varlıklar hakkında düşünmek için bu durgunluğu atlatmamız gerekiyor. Ama altın, tahvil ve Bitcoin’in ne yaptığına bakın. Bana göre bunlar, resesyona girerken insanların düşüşlerde satın almak isteyeceği şeylerden bazıları olacak."

Bitcoin’de sert yükseliş! 8 günde yüzde 40 prim yaptı! Kripto paralarda boğa rallisi mi başlıyor?
Bitcoin 30 bin dolar mı olacak?
Bitcoin Nisan ayında bu kadar olacak!