Ekonomi

O bankada hesabınız varsa bu ay şans sizden yana! Mayıs sonunda 10 bin TL cebinizde!

Bankalar müşterilerine müşteri katmak için pek çok kampanyaya imza atıyor. Bir kampanya haberi de o bankadan geldi! İşte detaylar!DenizBank müşterilerinin yüzünü güldürmek amacıyla yeni bir kampanya daha başlattı

Denizbank müşterileri sayısını artırmak için şu aralar çok sık kampanyalar düzenliyor. DenizBank müşterilerinin yüzünü güldürmek amacıyla yeni bir kampanya daha başlattı.

İşte haberin ayrıntıları…

DENİZBANK BANKA HESABI OLANLAR AMAN DİKKAT! BU AY İÇERİSİNDE İŞLEM YAPMANIZ GEREKİR!

Deniz Bank yeni müşteriler için faizsiz kredi kampanyasına imza attı. Bankanın amacı, 5 Nisan ile 25 Mayıs tarihleri arasında devam edecek olan bir kampanya ile ihtiyaç sahiplerine finansal çözümler sunuyor.

 Mobil uygulama ya da SMS ile kolay bir şekilde başvuru yapabilirsiniz. Kampanya çerçevesinde Denizbank şubesine uğramadan da 10.000 TL'ye varan faizsiz anında kredi fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Yeni müşteriler 6 ay vade başvurusu yaparak 1 ay faizsiz finansman desteğinden yararlanabilirler.

FARKLI SEÇENEKLER VE İNDİRİMLER MEVCUTTUR!

Denizbank kampanyaları ek olarak da yeni müşterilere farklı ödeme seçenekleri ve indirimler sunuyor. İndirimli ödeme gibi pek çok seçenekler hakkında daha fazla bilgi edinmek için bankanın resmi internet sitesinde ya da şubesinde mevcuttur.

T.C KİMLİK NUMARASININ SON RAKAMLARINA GÖRE ÖDEMELER YAPILACAK!

Kampanya kapsamında;

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'nden depremzede çocuklarına burs!

DenizBank ve Türk Eğitim Derneği, 6 Şubat 2023, Kahramanmaraş depreminde ebeveynleri vefat eden çocukların okul hayatlarına devam edebilmeleri için Afet Bursu Programı’nı başlattı.