Ekonomi

O bankadan 35 bin TL ödeme alabilmek için yapmanız gereken tek şey var! İşte o şart!

Bankalar arasındaki emekli promosyon yarışı sürerken, bir banka beklenmedik bir hamle ile vatandaşlara nefes aldıracak bir kampanya duyurdu. Banka, yeni kampanyası kapsamında müşterilerine 35 bin TL ödeme yapacak.İnternet üzerinden kolayca başvuru yapılabilen 36 ay vadeli 35 bin TL ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanabilmek için, belirtilen şartları yerine getirmek gerekiyor

Başvuruların başladığı açıklanan kampanya için müşterilerin belirli şartları yerine getirmesi gerekiyor. İnternet üzerinden kolayca başvuru yapılabilen 36 ay vadeli 35 bin TL ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanabilmek için, belirtilen şartları yerine getirmek gerekiyor. İşte, konu ile ilgili detaylar...

Akbank’ın başlattığı kampanyanın detayları

Akbank, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruyla nakit kullanacak olan kişilere uygun faiz oranlarıyla 36 ay vadeli kredi fırsatı sunuyor. Mart ayı sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında 35.000 TL'ye kadar nakit kredisi kullanılabilir.

Bankamatik kartını düzenli olarak kullanan ve alışveriş yapan kişiler için de ödül verileceği açıklandı. Kampanya dahilinde kredi kullanan müşteriler, uygun faiz oranlarıyla nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirken, bankamatik kartını düzenli kullanarak yapılan alışverişlerden de ek ödeme kazanacaklar.

Akbank'ın bu kampanyası, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için cazip bir fırsat sunarken, bankamatik kartını aktif olarak kullanan kişilerin de ekstra kazanç elde etmelerini sağlıyor. Kampanya detayları hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, Akbank resmi internet sitesi veya şubeleri aracılığıyla başvuruda bulunabilirler.

 

Akbank kampanyasının başvurusu nasıl yapılır?

Akbank, mart ayı sonuna kadar geçerli olacak yeni kampanyası ile vatandaşlara uygun faiz oranları ile 35 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkânı sunuyor. Başvuru işlemleri resmi internet sitesi veya Akbank Direkt uygulaması üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Başvuruda bulunmak isteyen müşterilerin Akbank müşterisi olmaları gerekiyor ve internet bankacılığı şifresi almaları da öncelikli şartlar arasında yer alıyor. Ayrıca bankamatik kartı hesap sahipleri de nakit kredi imkanından yararlanabilecekler.

Akbank, müşterilerinin kolaylığı için SMS ile de ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabilmesine olanak sağlıyor. Başvuru yapmak isteyenler "Kredi" yazıp aralarında bir boşluk bırakarak T.C. kimlik numaralarını 4425 numarasına göndererek işlemlerini tamamlayabilecekler.

Kredi başvurusu onaylanan müşteriler, 24 veya 36 ay vadeli seçenekler ile ihtiyaç kredilerine sahip olabilecekler. Ayrıca banka, ihtiyaç kredisi ödemelerinin SMS yoluyla da yapılabileceğini belirtti.

5 bankada peş peşe nefes kesen son dakika rüzgarı! İş Bankası, ING, Akbank, TEB ve QNB açıkladı! Sakın kaçırmayın!

Emekliler EYT promosyonunda en yüksek hangi banka veriyor? İşte 2023 EYT emekli promosyonu!

Garanti Bankası'ndan müşterilerine kampanya! Banka kartı olana şartsız 1000 TL veriyor!