Ekonomi

O bankadan bomba kampanya! Sadece müşterisi olana 1000 TL veriyor! Bu fırsat kaçmaz

Kampanya kapsamında devir açan Garanti BBVA yeni müşterilerine özel 1.000 TL promosyon hediye edeceğini açıkladı. Garanti BBVA bankasının yapmış olduğu bu kampanyanın detayları haberimizde.Müşterisi olan yeni vatandaşlara 1

Garanti BBVA yeni müşterilerine yapmış olduğu bu büyük kampanya çok sevildi. Müşterisi olan yeni vatandaşlara 1.000 TL promosyon vereceğini açıkladı. Garanti BBVA’nın gerçekleştirmiş olduğu kampanyalar gün be gün artmaktadır. Özellikle yeni müşterilerini düşünen Garanti BBVA bankası, yeni banka müşterilerine özel 1.000 TL geri ödemesiz promosyon vereceğini açıkladı. Sadece bu ay için geçerli olan bu kampanyaya katılmak için gereken şartları Garanti BBVA açıkladı. 

Garanti BBVA yeni müşterilerine özel kampanya

Garanti BBVA her geçen gün yeni bir kampanya yaparak müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor. Bu defa yeni müşterilerini mutlu etmeye yönelik bir kampanya hazırladı. Garanti BBVA yapmış olduğu bu kampanya kapsamında yazılı açıklama yaparak vatandaşlara duyurdu. 1 Şubat ile 28 Şubat tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarında yeni müşteri olan vatandaşların kredi kartı başvurusu yapması ve onay alması durumunda 20 Mart 2023 tarihine kadar yapmış oldukları 1.000 TL alışveriş yaptıkları halinde 1.000 TL değerinde Bonus kazanacakları bilgisi verildi. Bu kampanyayı Garanti BBVA Mobil, Bonus internet sitesi ve Money Bonus internet sitesini de dahil etti. 
 

Kampanya şartları

1 Şubat ile 28 Şubat tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanalları aracılığı ile temassız müşteri olma teknolojisi ile Garanti BBVA’lı olan vatandaşlar bu kampanyadan yararlanabilecek. Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi başvuruları onaylanan kişiler, ilgili kredi kartları ile 20 Mart tarihine kadar yapacak oldukları tek seferde 1.000 TL ve üzeri ilk harcamalarında 1.000 TL değerinde Bonus kazanacak. Garanti BBVA, Garanti Bonus ve Money Bonus başvuruları kampanyaya dahil edilirken, Bonus Flexi, Flexi, ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kartları kampanyaya dahil edilmeyeceği açıklandı. 25 Mart ile 25 Nisan 2023 tarihlerinde kullanılmayan Bonus’lar, 26 Nisan 2023 tarihinde Garanti BBVA tarafından geri alınacağı açıklandı.

Emeklilerin yüzünü güldüren kampanya! Tam 3 banka ödeme yapıyor

7 bankada peş peşe nefes kesen son dakika fırtınası! İş Bankası, ING, Akbank, TEB ve 3 banka daha duyurdu!

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Çok önemli bir son dakika gelişmesi! 26 Şubat'a kadar vaktiniz var!