Ekonomi

O bankadan şok açıklama geldi! Faiz uygulanmayacak!

Akbank müşterilerine özel olarak düzenlediği kredi kampanyalarında bir yenisine daha imza attı. Son dönemde banka üzerinden nakit avans çeken ve kullanan müşterilerden faiz kesintisinin alınmayacağının bilgisi paylaşıldı. Son dönemlerde banka üzerinden nakit avans çeken ve kullanan müşterilerden faiz kesintisinin alınmayacağı belirtildi

Akbank müşterilerine özel olarak düzenlediği kredi kampanyalarında bir yenisine daha imza attı. Son dönemlerde banka üzerinden nakit avans çeken ve kullanan müşterilerden faiz kesintisinin alınmayacağı belirtildi.

Akbank, yüz binlerce vatandaş tarafından en çok tercih edilen bankalar arasında yer alıyor. Bu nedenle de müşteri portföyü açısından yoğun bir kapasiteye sahip. Banka mevcutta sahip olduğu portföyünü kullanarak büyük kampayalar yapıyor. Özellikle genç müşterilere hitap eden kampayalar düzenlemektedir.

Akbank, gençler için FAV adında bir kulüp kurdu. Bu genç kulüp ile gençlerin ihtiyaçları gözlemlenmekte ve karşılanmaktadır. Bu uygulamayla 26 yaş altı üniversite öğrencileri için faizsiz başvuru süreci başlatıldı.

Akbank, gençlere hitap eden bu uygulama ile nakit avans çeken tüm gençlerin faizlerini yürülükten kaldırmıştır. İşte Banka'nın sağladığı FAV kampanyasının ayrıntıları...


 

 

Akbank Hafta Sonu İçin Faiz Almıyor

Akbank, FAV kulüp kampanyasında nakit avans kullanan gençlere uygulanacak tüm faiz oranlarının kaldırılması için adımlar attı. Faizsiz hafta sonu uygulaması ile nakit avans veya artı para hesap limiti kullanmak isteyen genç bireyler, hafta sonu da dahil olmak üzere hiçbir zaman cep harçlığından mahrum kalmayacak ve bu süreçte faiz oranları konusunda endişelenmelerine gerek kalmayacak. .

26 yaşını doldurmamış ve  üniversite öğrencisi olan her genç birey, Akbank'ın sunmuş olduğu faizsiz nakit avans ve de artı para uygulamasından kolaylıkla yararlanabilir.  Fakat taksitli seçenek ile kullanılabilen artı para veya nakit avans kullanımı  bu son kampanyaya dahil edilmemiştir.

Peki Akbank Fav’lı Olmak İsteyen Kişiler Neler Yapmalı? İşte merak edilenler...

 

Akbank Fav’lı Olmak İsteyen Kişiler Neler Yapmalı?

Haber24com'da yer alan habere göre;  Akbank'ın gençlere sunduğu faizsiz nakit avans kampanyasında herhangi bir koşul aranmıyor. Ancak banka, gençlerden banka başvuruları aracılığı ile bir şartı yerine getirmelerini talep ediyor. Bu koşullardan biri de Akbank FAV kulübüne üye olmalarıdı. FAV club uygulamasını Akbank Mobil uygulaması üzerinden indirip sisteme dahil olmak gerekmektedir. Bu uygulamadaki kampanyalar seçeneği ile Akbank FAV kulübüne katılabilir ve bu ayrıcalıklardan sınırsız olarak yararlanabilirsiniz.

4 bankadan acil ihtiyaç kredisi müjdesi! 50 bin TL...

Kredi faiz oranlarında Şubat depremi! Faizler sallandı!

Kredilerde son dakika! Araç, konut ve ihtiyaç kredisi faizleri düşecek mi?

Goldman Sachs'tan korkutan dolar tahmini! Mart'ta....

Altını olana kredi faizlerinde indirim! Resmen açıklandı!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?