Ekonomi

O bankanın kampanyasında sadece TC kimlik ile başvurmak yeterli! Tam 10.000 TL veriyor

TC kimlik numaranız ile başvurmanız halinde sizlere 10.000 TL ödeme verileceği duyurusu yapıldı. Bankanın bu açıklaması ile ödemeyi almak için gerekli şartları ve detayları da açıkladı. 000 TL ödeme vereceğini tüm vatandaşlara duyurdu

TC kimlik numarası ile yapılacak olan başvurular sonucunda o banka 10.000 TL ödeme vereceğini tüm vatandaşlara duyurdu. Banka bu kampanyayı bu sabah başlattığını ve Başvuruları almaya devam ettiğini tüm vatandaşlara duyurdu. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşları sevindiren bu haber Vakıfbank tarafından yapıldı. Tüm detayları açıklayan Vakıfbank başvuru yapma hususunda vatandaşları gecikmemeleri yönünde uyardı. 

 

Vakıfbank yeni kampanya duyurdu

Vakıfbank bu sabah saatlerinde kampanyasını tüm vatandaşlar ile duyurdu. Acil nakit ihtiyacı bulunan vatandaşların içine su serpen bir duyuru yapıldı. Vakıfbank tarafında yapılan açıklamaya göre tüm ihtiyacı olanlara özel, düşük faiz oranları ile 10.000 TL acil nakit verilecek. Başvuru işlemleri de oldukça kolay olduğunu duyurdu. Şubeye gitmeden, SMS ile kredi başvurusu yapmanız bu kampanyaya katılmak için yeterli olacaktır. Vakıfbank, TC kimlik numarası ile başvuru yapan tüm vatandaşlara 36 aya varan vade seçenekleri ile bireysel ihtiyaç kredisi tüm vatandaşlar tarafından çok sevildi. 
 

 

Vakıfbank başvurusu şartları ve detayları

Vakıfbank’a kredi başvurusu için çok fazla yöntem bulunuyor. İster şubeye giderek ister de online bankacılık hizmetlerinden yararlanarak bu başvurularınızı gerçekleştirmeniz mümkün. Vakıfbank sıradan başvuru imkanlarının yanında SMS atarak da kredi başvurusu imkanı sunuyor. SMS ile başvuru yapabilmek için cep telefonunun kısa mesaj kısmına girerek KREDI, TC kimlik numarası, aylık gelir bilgisini aralara boşluk koyarak arka arkaya yazdıktan sonra 5724 numarasına SMS göndermeniz krediye başvurmak için yeterli olacaktır. Vakıfbank 10.000 TL’ye varan ihtiyaç kredisini 36 aya varan vade seçeneği ile tüm vatandaşlara sunmakta. Geri ödeme konusunda da çok büyük bir kolaylık sağlıyor. Ödeme erteleme, artan taksitler, azalan taksitler ve aylık eşit taksitli gibi pek çok seçenek sunarak ödeme hususunda kolaylık sağlıyor. Kamu personeli, bordrolu çalışan ve emeklilere özel bir kampanya sunuluyor. 

Bu banka ile görüntülü konuşana ödeme var! 600 TL verecek!

ING'den nakit ihtiyacına ilaç gibi kampanya! Bu krediyi faizsiz veriyor

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik çok önemli duyuru... Ziraat Bankası'ndan son dakika açıklaması