Kent Haberleri

O bankanın müşterisi iseniz faturalar dert olmaktan çıkıyor! 150 TL indirim sizin olabilir

Yapı Kredi, kendisi ile çalışan ve otomatik fatura ödeme talimatı verenlere 150 TL hediye veriyor. Ekonominin zor dönemler yaşattığı günümüzde  Yapı Kredi reddedilemeyecek bu kampanyayı ilan etti. Kampanyanın detaylarını öğrenmek isteyenler araştırma yapıyor.Bir hanenin en büyük sorunu olan faturalar için Yapı Kredi  müşterilerine harika bir kampanya ile tekrar gündeme geldi YAPI KREDİ'DEN OTOMATİK FATURA ÖDEME TALİMATINA 150 TL HEDİYE Müşterilerinin 10 Mart 2023 tarihine kadar verecekleri otomatik fatura ödeme talimatları için toplamda 150 TL puan hediye edecek Yapı Kredi, yeni kampanyasına ait açıklama yaptı

Enflasyonun alım gücünü düşürmesi ve vatandaşa zor günler yaşatmasının ardından bankalardan gelen kampanyalar ve avantajlı teklifler rahat bir nefes aldırmaya çalışıyor.Bir hanenin en büyük sorunu olan faturalar için Yapı Kredi  müşterilerine harika bir kampanya ile tekrar gündeme geldi


YAPI KREDİ'DEN OTOMATİK FATURA ÖDEME TALİMATINA 150 TL HEDİYE

Müşterilerinin 10 Mart 2023 tarihine kadar verecekleri otomatik fatura ödeme talimatları için toplamda 150 TL puan hediye edecek Yapı Kredi, yeni kampanyasına ait açıklama yaptı.

Kampanyaya müdahil olmak için TALİMAT yazıp, 11 haneli T.C. kimlik numarasını 4470'e SMS mesaj atmanız gerekiyor.

Yapı Kredi, kampanya bağlamında kazanılacak ödüllere ilişkin şu ilanı paylaştı:

"11 Şubat - 10 Mart 2023 tarihleri arasında vereceğiniz, 3 yeni otomatik fatura emri yahut HGS emri için 100 TL puan bonus! Hemde kredi kartınızdan  verdiğinizde yeni 3 talimat için ekstra 50 TL, toplamda 150 TL puan sizin olacak."

 

YAPI KREDİ OTOMATİK ÖDEME KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kampanya süresince verilen her talimat için 11 Şubat ile 10 Nisan 2023 tarihleri içerisinde en az bir kere otomatik ödeme yapılması zorunluluğu var. Ayrıca otomatik ödeme  talimatlarının kampanya sonu tarihinden sonraki 6 ay süresince geçerli olması şartı da var.

Kampanya bağlamında kazanılan puanları 15 Nisan 2023 tarihinde müşterilerine verecek Yapı Kredi Bankası, bu aktarım için kişinin bu tarihte açık kredi kartı ya da banka kartının olması zorunluluğu olduğunu söyledi.

Aynı abone numarası için birden çok kere otomatik ödeme talimatı verilmesi halinde bu talimatlardan sadece biri ödül kazanacak.

Kampanya kapsamında sadece cep telefonu, doğalgaz, elektrik, su, internet ve HGS talimatlarına ödül verilecek.

Banka pazarlama kampanyaları büyük ölçüde geleneksel kalırken , standart banka reklamları hem pazarlamacılar hem de onların tüketicileri için sıkıcıdır. Alışılmışın dışında düşünmek ve bankalar için yaratıcı pazarlama fikirleri uygulamak, yaratıcı kampanyalar geliştirmenize, bankanıza, tüketici katılımına ve muhtemelen gerçek banka pazarlama kampanyalarının başarısına fayda sağlamanıza yardımcı olacaktır.

Ünlü ekonomist korkutan mesajı verdi! Dolarda 'kaos' uyarısı yaptı

Rapor yayınlandı ve gerçek ortaya çıktı! 299 trilyon dolara düştü

En çok ihtiyaç duyulduğu anda mağduriyet yaşandı! Elektrik şirketleri sınıfta kaldı