Kent Haberleri

O belediye ani bir kararla öğretmen alımı yapacak! Hemen başvurun!

Aydın Büyükşehir Belediyesi öğretmen olmak isteyenlere sevindirici haberini duyurdu. Yapılan duyuruda Aydın Büyükşehir Belediyesinin öğretmen alımı yapacağı belirtildi. Bu haber binlerce öğretmeni çok sevindirdi

Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere öğretmen alımı yapılacağı açıklandı. Bu haber binlerce öğretmeni çok sevindirdi. Belediye bünyesinde çalışmak isteyen öğretmen adaylarının vakit kaybetmeden başvuru yapması gerekiyor. İşte Aydın Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştireceği öğretmen alımına ilişkin tüm ayrıntılar haberimizde sizlerle…

ÖĞRETMEN ALIMINDAKİ ŞARTLAR VE KADRO DAĞILIMI

Aydın Büyükşehir Belediyesi öğretmen alımına ilişkin duyurularını yayınladı. Bu duyuruya göre 8 kişilik kadro açıldığı belirtildi.

Peki şartlar ve kadro bilgileri nelerdir? İşte detaylar...

İŞTE ŞARTLAR

Öğretmen alımında gereken koşullar ilk olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak oluyor. Bunun yanı sıra bir diğer şart da 18 yaşından büyük olmak. Aynı zamanda, başvurmak için 50 yaşından büyük olmamak gerekiyor. Başvuru yapacak öğretmen adaylarının herhangi bir kamu hakkından mahrum olmamaları gerekiyor. Medeni hak ehliyetine sahip olmak da istenilen şartlar arasında yer alıyor. Aynı zamanda, istenilen diğer şartlarda erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış olması ya da bu hizmetten muaf olması, emekli olmamış olması ve Aydın il ve ilçe sınırlarında ikamet ediyor olması şartları aranıyor.

 Bu şartları taşıyan adaylardan aşağıdaki kadroya öğretmen alınacaktır. Kadro şu şekilde:

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU

Aydın Büyükşehir Belediyesi 8 kişilik belirlenen kontenjanla personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Bu duyuru çerçevesinde başvuru tarihi de belli oldu. Başvurular 28 Şubat 2023 tarihi itibarıyla açıldı. Bu başvuru için son tarih ise 9 Mart 2023 olduğu ifade edildi. Özel eğitim öğretmeni, psikolog, çocuk gelişimi personeli, ergoterapist olmak üzere toplam 8 kişi öğretmen adayı alımı yapılacak. Başvurular yüz yüze ve online şekilde gerçekleşecek. Online başvuru için Aydın Büyükşehir Belediyesinin internet sayfasından gerekli mail adresine ulaşılabilecek. Aynı zamanda, yüz yüze başvuru için gerekli evraklarla belediyeye gitmek gerekiyor.

Aile Bakanlığı’ndan öğrencilere bir yeni destek ödemesi daha! Bu parayı hemen alın!

Arabası olanlar dikkat! Yağmur gibi zamlar geliyor! O düzenleme iptal edildi!

Doğalgaza yüzde 20 indirim geliyor! BOTAŞ müjdeli haberi resmen açıkladı!