Kent Haberleri

O belediye yüksek maaşla personel alacak! Son başvuru tarihi 28 Temmuz!

Erzincan Çadırkaya Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu alımların düz memur ve tahsildar kadrolarında yapılacağı öğrenildi. Erzincan iline bağlı Çadırkaya Belediyesinden yapılan açıklamaya göre personel alımı yapılacak

Yüksek maaşla çalışmak üzere iş arayanlara güzel haber geldi. Erzincan iline bağlı Çadırkaya Belediyesinden yapılan açıklamaya göre personel alımı yapılacak. Düz memur ve tahsildar kadrolarına yapılacak alımlar için başvuru tarihleri ve şartları belli oldu. Çadırkaya Belediyesi tarafından yapılacak personel alımı kapsamında merak edilen tüm detaylar paylaşıldı.

BAŞVURU YERİ

Erzincan Çadırkaya Belediyesi, personel alımı yapacağını duyururken, aynı zamanda söz konusu kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların başvurularını nereye yapacağını açıkladı. Bu kapsamda, başvuruların yalnızca şahsen Yeni Mah. Zübeyde Hanım Cad. No: 39 Çadırkaya Belediye Başkanlığı Çadırkaya Beldesi Tercan / ERZİNCAN adresinden yapılacağı ifade edildi.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Çadırkaya Belediyesi, memur alımları en az ön lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecek. Buna göre, 8’nci ve 9’ncu dereceli kadrolarda istihdam edilmek üzere; ön lisans mezunu bir adet tahsildar ve lisans mezunu iki adet düz memur alımı yapılacağı ve memurların en az 22 bin TL alacağı öğrenildi.

Peki, başvuru şartları neler? İşte detaylar...

BAŞVURU ŞARTLARI

Memur alım ilanı kapsamında söz konusu kadrolara müracaat etmek isteyen adaylardan genel ve özel başvuru şartları talep edilecek. Bu kapsamda, genel başvuru şartlarının 657 Sayılı Devlet Memurları Yasası’nın 48’nci maddesinde belirtilen şartlar olduğu öğrenildi. Özel başvuru şartları olarak, 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan (KPSS) ön lisans için P93 puan türünden en az 75 ve lisans için KPSS P3 puan türünden en az 80 puan almış olmak şartı talep edilecek.

TAHSİLDAR ALIMI ŞARTLARI

Ön lisans alanında eğitim veren programların birinden mezun olması,

En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olması.

DÜZ MEMUR ALIMI ŞARTLARI

Bir adayın lisans alanında eğitim veren fakültelerin Kamu Yönetimi, İşletme veya İktisat bölümlerinin birinden mezun olması,

Bir adayın lisans alanında eğitim veren programların birinden mezun olması,

En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olması.

2000-2008-2012 sonrası sigortalı olanlara son dakika kademeli emeklilik müjdesi! Detaylar tek tek belli oldu!

Akaryakıtta dev zammın ardından büyük müjde! Resmen açıklandı! Kuyruklar oluşturacak!

100 bin TL’nin aylık getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...