İş Fırsatları

O belediye zabıta memuru alacak! Şartlar ve detaylar bu haberde!

Bursa Osmangazi Belediyesi memur alımı ilanı yayımlandı. En az Lise mezunu, ön lisans ve lisans mezunu zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Adaylarda aranan şartlar ve başvuru detayları da belli oldu. İşte merak edilen tüm detaylar... Adaylarda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu çerçevesinde KPSS puanı ile birlikte toplam 25 memur alımı yapılacak

Bursa’ya bağlı Osmangazi Belediyesi, bünyesinde istihdam edilmek üzere 25 kişilik memur alımı gerçekleştirileceğini duyurdu. Adaylarda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu çerçevesinde KPSS puanı ile birlikte toplam 25 memur alımı yapılacak. Başvuru şartları ve kontenjan bilgisi de belli oldu.

OSMANGAZİ BELEDİYESİ MEMUR ALIMI KONTENJAN BİLGİSİ

Bursa Osmangazi Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu, ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından toplam 25 memur alımı gerçekleştirileceğini belirtti. Belediye, düz memur ve zabıta memuru kadrosunda 25 kişilik memur alımı yapılacağını ifade etti.

Peki, Bursa’ya bağlı Osmangazi Belediyesi’nin alım yapacağı memurlar için aranan şartlar ve detaylar neler? İşte merak edilenler...

ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Osmangazi Belediyesi memur alımında adaylarda genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu çerçevesinde 48’inci maddesindeki şartlar aranmıyor. Buna göre:

BAŞVURU TARİHLERİ

Başvurular 13-17 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Başvuru adresi: Santral Garaj Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı No:10 Osmangazi/BURSA

İŞKUR’dan iş arayan kişilere müjde! Güvenlik görevlisi alımı yapılacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR’dan arka arkaya müjde bombardımanı! Tamı tamına 22 bin personel alınacak! Acilen başvurunuzu yapın!

İŞKUR tarihinin en büyük müjdesini verdi! Tam 81 bin personel alacak! İŞKUR’a kayıtlı herkes iş bulacak!