İhale

O ilde 95 bin 300 TL'ye arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın tarihinde saat 14:30'da yapılacak.Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde dikkat çeken yeni satış ihaleleri arasında Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesinde yer alan konut alanı imarlı arsa da mevcut

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ağustos ayı yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam ediyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde dikkat çeken yeni satış ihaleleri arasında Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesinde yer alan konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan resmi bilgiye göre, satışa çıkarılan arsa Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'nde yer alıyor.

İhaleye çıkan arsanın taşınmaz numarası 60110100032 şeklinde açıklanırken,  söz konusu arsanın yüz ölçümü 1.191 metrekare olarak belirlendi.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan ihale detaylarına göre, hazine hissesinin 1.191 metrekare şeklinde açıklandığı söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 95 bin 300 Türk Lirası şeklinde belirlenirken, geçici teminat bedeli de 28 bin 590 Türk Lirası şeklinde belirlendi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, yatırımcıların merakla beklediği söz konusu ihale yarın saat 10:20'de yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Taşınmaz Bilgileri
Taşınmaz No :60110100032
Pafta / Ada / Parsel :7-8 / / 2850
İmar Durumu :İmarlı
İmar Özellik Adı :Konut
İmar Tarihi :
Yasal Dayanak :2886 / 45.
Taşınmaz Yüzölçümü :1.191 metrekare
Hazine Hissesi :1.191 metrekare
Satılacak Yüzölçümü :1.191 metrekare
Toplam Tahmin Bedel :95 bin 300 TL 
Geçici Teminat Bedeli :28 bin 590 TL 
İhale Tarihi ve Saati :04 Ağustos 2022 Saat 10:20

Taşınmaz cinsinin arsa şeklinde bildirildiği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü arsa satışı ile ilgili daha detaylı bilgi almak için https://tokat.csb.gov.tr/ adresine tıklayabilir ya da (356) 214 3139 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Belediye'den büyük fırsat! Tekirdağ'da 24 arsa kiraya verilecek!

Altındağ Belediyesi 2 adet gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Siz de Ankara'nın o ilçesinde 46 bin liraya imarlı arsa alabilirsiniz!