16 / 06 / 2024

O ilde emeklilere müjde! 3 Bin TL SGK'dan 5 Bin TL belediyeden, kimler 8 Bin TL ikramiye alabilecek?

O ilde emeklilere müjde! 3 Bin TL SGK'dan 5 Bin TL belediyeden, kimler 8 Bin TL ikramiye alabilecek?

Emekliler bayram ikramiyelerini alacakları zamanı bekliyorlar. Hükümet tarafından verilecek olan 3 bin TL bayram ikramiyesinin yanı sıra bir belediye de 5 bin TL emeklilere ikramiye vereceğini duyurdu. Kimler bu ikramiyeden faydalanacak? 



Emekliler Kurban Bayramı’nda çifte ikramiye sevinci yaşayacak. Buna göre, emeklilere 3 Bin TL SGK’dan 5 Bin TL belediyeden ödeme geleceği kaydedildi. Buna göre, hangi belediye 5 bin TL ikramiye verecek işte detaylar...

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 31 Mart seçimlerinden önce ihtiyaç sahibi emeklilere verdiği 5 bin TL değerindeki bayram ikramiyesi sözünü yerine getirmeye hazırlandığını ifade etti. Bu süreçte, belediye başkanının karşılayacağı ikramiye ödemeleri için başvuru sürecinin tamamlandığını kaydeden Aydar, kriterlere uyan yaklaşık 1000 emekliye Kurban Bayramı’ndan önce ödeme yapacaklarını açıkladı.

HALKIN VERDİĞİ HALKA VERİLECEK

karar.com.'da yer alan habere göre; Zorlukları el ele, kol kola aşacaklarını ifade eden Başkan Aydar, "Seçim döneminde söz verdiğim gibi mazeret üretmeksizin şartlarımızı zorladık. Toplamda 2 bin 200 emeklimiz başvuruda bulundu. Kriterleri karşılayan yaklaşık bin emeklimizi belirledik. Birimlerimiz bu süreçte titizlikle çalışarak kriterlere uyan hemşerilerimizi belirledi. Tek kriterimiz ‘gerçekten ihtiyaç sahibi’ olmalarıydı. Sözümüz söz. Her sözümüzü, arkamıza aldığımız halkımızla, halkımız için gerçekleştiriyoruz. Halkın verdiği, halka gidiyor. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar olarak vatandaşlarımıza verdiğim sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyorum. Her yeni gün daha büyük atılımlarla halkımın hizmetinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 O ilde emeklilere müjde! 3 Bin TL SGK dan 5 Bin TL belediyeden, kimler 8 Bin TL ikramiye alabilecek?

ÖDEMELER NE ZAMAN YAPILACAK?

Emekliye bayram ikramiyesi Ramazan ve Kurban Bayramı’nda senede iki defa verilecek şekilde 3’er bin liradan 6 bin liraya çıkmıştı. Bu sene Kurban Bayramı ikramiyeleri 10-14 Haziran haftasında yapılacağı kaydedildi. 

Emeklinin alması gereken maaş 29 bin lira dedi, zararı açıkladı

Emeklilerin hesabına 31 Mayıs'a kadar 18 bin TL yatıyor! İşte Yapı Kredi emekli promosyon 2024... 

Emekli ve asgari ücret zammında son dakika! Zam oranlarını canlı yayında açıkladı!

Kurban Bayramı ikramiyesini bekleyenler dikkat! Kimlere ikramiye verilecek? Dul ve yetimler ne kadar ikramiye alacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön