İhale

O ilimizde 19 adet taşınmaz kiraya verilecek! Bu yatırımı kaçırmayın!

Bir büyükşehirde daha çok sayıda taşınmazın kiraya verileceği ilanı yatırımcılar tarafından araştırılıyor. 19 adet taşınmazın ihalesinde detaylar belli oldu. Ayrıntılar için haberi okumaya devam edebilirsiniz… İhalede 2886 sayılı yasanın 36

Ankara Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti ve tasarrufu belediyeye ait olan ve Şehrin Muhtelif yerlerinde yer alan işyerlerinin kiralanması ihalesini duyurdu. İhalede 2886 sayılı yasanın 36. Maddesi baz alınacak ve kapalı zarf usulüyle kiraya verilmek üzere ihaleye gerçekleştirilecek.

İhaleye konu olan yerin ihalesi için tekliflerin bir yıllık muhammen bedel üzerinden alınacağı belirtildi. İstekliler ihale için verilecek teklif mektuplarını Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 7. katında bulunan Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına verecek.

 

İhale günü olan 13.07.2023 saat 12:00’ye kadar teslim edilmesi ise zorunlu. Bu tarihten sonra verilecek teklif mektuplarının değerlendirmeye alınmayacağı ifade edildi.

Ankara’da 19 adet taşınmaz kiraya verilecek! Bu yatırımı kaçırmayın… İşte detaylar…

İhale 13/07/2023 tarihinde Yenimahalle Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No:5 Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binamızda Kat:1 adresindeki toplantı salonunda toplanan Encümen huzurunda saat 14:00’de yapılacak. İstekliler yukarıda belirtilen yerde ve saatte hazır bulunacak.

Gerçek kişi olması halinde temin edilecek belgeler:

Ayrıntılar için: https://www.ankara.bel.tr/  

TOKİ'den dev arsa satışı! İller belli oldu: İşte şartlar

Cumhuriyetin ilk üniversitesi çok sayıda öğretim görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 14 Temmuz 2023!

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...