Kira

O ilimizde 4500 TL’den başlayan kira bedelleriyle işinizin sahibi olabilirsiniz! 31 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

29 adet ticari alanının kiraya verileceğini ve kira bedellerinin 4500 TL’den başlayacağını duyuran Antalya Ulaşım Hizmetleri Petrol San. Tic. A.Ş. Genel Müdürlüğü, söz konusu ihaleyi 31 Ocak 2023’te gerçekleştirecek. İşte detaylar… Antalya Ulaşım Hizmetleri Petrol San

31 OCAK 2023’TEKİ İHALEYİ KAÇIRMAYIN!

Antalya'da 29 adet ticari alan kiraya veriliyor. Antalya Ulaşım Hizmetleri Petrol San. Tic. A.Ş. Genel Müdürlüğü ihaleyi şöyle duyurdu: Şirketin tasarrufunda bulunan, Antalya Hafif Raylı Sistem 3. aşama raylı sistem hattı ile 1. aşama ve 2. aşama raylı sistem hatları arasında yolcu erişimini sağlayan Batıgar Durağı yaya alt geçidi bağlantısında bulunan alanlar ticari olarak kiraya verilecek. 29 adet taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince, 31 Aralık 2025 tarihine kadar kiraya verilmek üzere şartname esasları dâhilinde her birinin ayrı ayrı olmak üzere 31 Ocak 2023 Salı günü ihale suretiyle kiraya verilecek.

 

O ilimizde 4500 TL’den başlayan kira bedelleriyle işinizin sahibi olabilirsiniz! 31 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

 

İDAREYE ULAŞMAYAN TEKLİFLER DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAK

İhaleye katılacak istekliler şartnamenin altıncı maddesinde belirtilen belgelerle birlikte ihale saatinden önce Encümen Başkanlığına başvurmalı. Posta ile gönderilen tekliflerde dahil süresinde İdareye ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacak.

 

Ortak girişimler ve konsorsiyumlar ihalelere katılamayacak ve İdare, İhaleyi yapıp, yapmamakta serbest olacak. Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ve vekaleten katılan kişinin noter tasdikli imza sirkülerinin aslı veya onaylı sureti gerekiyor. Tüzel kişilerden tebligat için adres beyanı ve telefon, faks numaraları ve elektronik posta adresleri bildirimi ve geçici teminat yatırıldığına ilişkin belge gerekiyor. İhale dokümanının satın alındığına dair belgenin de bulundurulması gerekiyor.

Kira bedelleri 450 TL’den başlıyor 6200 TL’ye kadar çıkıyor.

Ayrıntılar için: www.antalya.bel.tr

Yalova’da 10 ticari işletme kiraya veriliyor! Uygun fiyata iş yeri sahibi olmayı kaçırmayın! İhale 25 Ocak 2023’te…

Enflasyon, ev sahibi ile kiracıyı birbirine düşürdü ! Adalet Bakanlığı harekete geçti!

Bodrum’da 10 bine yakın tesis, konut ve rezidansa dönüştürüldü