Kent Haberleri

O kurum tam 942 personel alacak! Şoför, aşçı, temizlik personeli, mühendis, bakım onarım elemanı, güvenlik görevlisi...

Ankara Üniversitesi tam 942 personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alım ilanı Resmî Gazete’de yayımlanırken, başvurulara ilişkin şartlar ve detaylar belli oldu. Alım yapılacak kadrolardan Ankara Üniversitesi ve Hastanesi kadrosunda görevlendirilmek üzere minimum lise düzeyinde memur alınacak

Ankara Üniversitesi Resmî Gazete’de yayınlanmış olduğu duyurunun ardından 81 ilde 942 adet personel alımı yapacağını açıkladı. Alım yapılacak kadrolardan Ankara Üniversitesi ve Hastanesi kadrosunda görevlendirilmek üzere minimum lise düzeyinde memur alınacak.

Ankara Üniversitesi, ilan doğrultusunda istihdam edeceği 942 kişiyi Ankara Üniversitesi Hastanesi bünyesinde görevlendirecek. En az lise mezunu memur alınacağı öğrenilirken, başvuruların 29 Nisan’a kadar üniversitenin internet sitesinden şekilde yapılacağı belirtildi.

İşte alım yapılacak kadrolar...

ANKARA ÜNİVERSİTESİ MEMUR ALIMI KADRO DAĞILIMI

Ankara Üniversitesi 942 kişilik memur alımı kapsamında kadroları paylaştı.

İşte yayımlanan ilana göre personel alınacak kadrolar:

İşte başvuru şartları...

BAŞVURU ŞARTLARI

Personel alımı gerçekleştirilecek kadroların kesinleşmesinin ardından başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar da belli oldu.

Belirlenen genel ve özel koşulların sağlanmasının ardından başvuru yapan adayların başvuruları değerlendirmeye alınacak ve değerlendirmenin ardından alım sonuçları paylaşılacak.

Bu başvuruyu eksiksiz yapanların hesabına bir yıl boyunca 650 TL yatacak! Bakan Derya Yanık tek tek açıkladı!

 

Altına ilişkin nokta atışlar yapan ünlü ekonomist yeni rekor için  peş peşe tarih verdi!

Temmuzda yapılacak zamla birlikte emekli maaşı ne kadar olacak? Bir bir hesaplandı!