Ekonomi

O market ayçiçek yağında öyle bir kampanya yaptı ki! Kampanyayı duyanların ağzı açık kaldı! Herkes 3’er 5’er aldı!

Türkiye’deki zincir marketlerden biri olan o market çok konuşulacak bir kampanyaya imza attı. O marketten alışveriş yapanlar 5 litre sıvıyağı hemen alıp götürüyor. İşte o market indirimle ilgili ayrıntıları... Özellikle Rusya ve Ukrayna savaşının çıkması ile birlikte bu durumdan oldukça etkilenen mutfakların en temel temel ihtiyaç malzemesi olan sıvıyağ olmuştu

Mutfakların en temel gıda ürünlerinden biri olan sıvıyağlar uzun zamandan beri gündemdeki yerini koruyor. Özellikle Rusya ve Ukrayna savaşının çıkması ile birlikte bu durumdan oldukça etkilenen mutfakların en temel temel ihtiyaç malzemesi olan sıvıyağ olmuştu. Vatandaşlar ise ihtiyaç duyduğu sıvıyağı market market gezip en uyguna alma derdine düştü. Ucuz fiyata ayçiçek yağı alışverişi yapmak isteyenler için o market tarafından büyük bir kampanya yapıldı.  İşte o zincir marketin ayçiçek yağına yaptığı kampanyanın detayları...

DUYANLAR MARKETE KOŞTU! AYÇİÇEK YAĞI KAPIŞ KAPIŞ GİTTİ!

İnsanlar tarafından tercih edilen marketlerden biri olan Bizim Market, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı kampanyayı vatandaşlara duyurdu. Bu duyuru ise evinde veya iş yerine toplu alışveriş yapanlar vatandaşların büyük ilgisini çekti. Duyuruya göre müşterilere 5 litre ayçiçek yağı ve 3 koli soda hediye edileceği belirtildi. Bu kampanyadan yararlanmak için 4 bin lira ve üzeri alışveriş yapılması gerektiği ifade edildi.

4 bin lira ve üzeri alışveriş yapan vatandaşlara Bizim / Ona / Besler Ayçiçek Yağı 5 litre (teneke – geniş ağız) ürünlerinden bir adet ya da Beypazarı / Kızılay soda ürünlerinden üç koli hediye edileceği bildirildi.

Peki, büyük ilgi gören kampanya hangi tarihe kadar geçerli? İşte detaylar...

KAMPANYA 5 ŞUBAT 2023 TARİHİNE KADAR GEÇERLİ

Bizim Market’in resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, kampanya 5 Şubat 2023 tarihine kadar geçerli olduğu ifade edildi. Büyük ilgi gören kampanyanın ayrıntılarında ise, hediye edilecek ürünlerin alışveriş sepetine eklenmesi gerekmediği ve 50 kg toz şekerin kampanyaya dahil edilmediği bildirildi.

Ayrıca, kampanyanın gimat ve platinum mağazalarında geçerli olmadığı, sadece ana kategori alanında geçerli olduğu ve kampanyaya dahil edilen ürünlerin stoklarla sınırlı olduğu ifade edildi.

Ayçiçek yağında büyük indirim! İster stok yapın ister tek tek alın. 1 litre ayçiçek yağı sadece 34 TL

Ayçiçek yağında dev kampanya! O marketten indirim müjdesi geldi! Son 3 gün!