27 / 04 / 2024

O marketten 40'lı tuvalet kağıdında görülmemiş kampanya! Bitmeden hemen yetişin

O marketten 40'lı tuvalet kağıdında görülmemiş kampanya! Bitmeden hemen yetişin

Tuvalet kağıdına çılgın indirim Tarım Kredi Market'ten yapıldı. Tuvalet kağıdında uygulanan tarife ile fiyatını aşağılara çekti. İşte tuvalet kağıdında dip fiyat kampanyası uygulayan o market ve indirimin ayrıntıları.



Tuvalet kağıdı fiyatları geride bıraktığımız sene en çok zamlanan temel gereksinimlerden bir tanesi olurken, tuvalet kağıdına yapılan büyük oranlı zamlar vatandaşın en temel ihtiyacına erişebilme noktasında ciddi güçlüklerden geçmesine sebep olmuştu.

Tuvalet kağıdı fiyatlarında meydana gelen zamlı aşama sonrasında Tarım Kredi Market tuvalet kağıdında bomba indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Tarım Kredi Market'in tuvalet kağıdı indiriminden faydalanmak isteyenler şubelere akın ederken, indirimden faydalanabilmek için son tarih 15 Haziran oldu. 15 Haziran'a kadar 3 Katlı Familia 40'lı Rulo Tuvalet kağıdı Tarım Kredi Market'te 139,90 TL'den satışa çıktı.

O marketten 40 lı tuvalet kağıdında görülmemiş kampanya! Bitmeden hemen yetişin

Tarım Kredi Market, Türkiye'de tarım sektörüne hizmet veren ve çeşitli tarım ürünlerini, gıda ürünlerini ve diğer tüketim malzemelerini sunan bir perakende market zinciridir. Tarım Kredi Kooperatifleri'nin bir parçası olarak faaliyet gösteren Tarım Kredi Market, çiftçilere ve tüketicilere tarım ürünleri, tohumlar, gübreler, tarım aletleri, hayvancılık ürünleri, gıda ürünleri, temizlik malzemeleri ve daha birçok ürünü temin etmektedir.


Geri Dön