28 / 04 / 2024

O ünlü isim evini tam 107 milyon dolara satışa çıkardı!

O ünlü isim evini tam 107 milyon dolara satışa çıkardı!

Paparazzilerin ilgisinden bunalan George Clooney, sonunda evini satışa çıkardı. Ünlü isim, 2002 yılında Heinz Ailesi’nden 10 milyon dolara satın aldığı, Como Gölü'ndeki evini tam 107 milyon dolara satışa çıkardı. 



Hollywood’un gözde isimlerinden George Clooney, milyon dolarlık eviyle gündeme yerleşti. Clooney’nin evi yılardır söylentilerin odağında yer alıyor. İlk olarak 2010 yılında ünlü oyuncunun evini satacağı duyrulmuştu. Sonrasında avukat Amal Alamuddin ile evlendikten sonra 2015 yılında bu söylentiler yeniden ortaya çıktı. Ve şimdi ise tam 107 milyon dolara satışa çıkardı.

O ünlü isim evini tam 107 milyon dolara satışa çıkardı!

İTALYA'DAN BAKA BİR EV ALACAK!

Clooney’nin, İtalya’nın daha sakin başka bir bölgesinde başka bir ev almak istediği ortaya çıktı.  Clooney’ler 2021’de Fransa’nın Provence bölgesindeki Domaine du Canadel mülkünü satın almış ve Amal Clooney’nin orada kalmayı tercih ettiği belirtiliyor.

Milyon dolarlık evin satışının ise sessiz bir şekilde gerçekleşeceği, basında yer almayacağı ve reklamın olmayacağı söylentiler arasında yer alıyor Fakat Clooney çifti hâlâ evin tadını çıkarmaya devam ediyor. Clooney, 2002 yılında Heinz Ailesi’nden 10 milyon dolara satın almıştı.

O ünlü isim evini tam 107 milyon dolara satışa çıkardı!

İKİZ ÇOCUKLARI İÇİN 112 BİN DOLARLIK OYUN EVİ!

Hollywood’un 500 milyon dolarlık servetiyle en çok kazanan oyuncularından olan George Clooney ve avukat eşi Amal Clooney karantina döneminde ikiz çocukları için tam 112 bin dolarlık oyun evi yaptırmıştı. 

Çift, ABD eski başkanı Barack Obama'nın Beyaz Saray'daki Oval Ofisi'ni emanet ettiği mimar Michael S. Smith ile alaşmış, gerçek bir villanın küçük kopyası olacak oyun evine ayrı altyapı sistemi kurdurmuştu.

Çiftin 2020 yılında yaptırdığı oyun evinde, mutfak ve banyosunda musluğu, bahçesinde gerçek ebatlarda bir oyuncak zürafa ile çelik halatlı kayma platformu bulunuyor.  Çift, malikanelerinde ayrıca havuz kulübü ile müştemilat için olmak üzere 1.1 milyon dolarlık tadilat yaptırdı.

Türkler Miami'ye akın ediyor! Armani Casa'daki çatı katını gizemli Türk 17 milyon dolara aldı!

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için villa mı alıyor?

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için villa mı alıyor?

 


 


Geri Dön