Genel

Oasis Residence'da 240 bin euro'ya

Bodrum'da Asarlık mevkiinde yapımı süren Oasis Residence'da fiyatlar 240 bin euro'dan başlıyor.

Bodrum'un ünlü sahilleri Gümbet'le Bitez'in birleştiği Asarlık Mevkii'nde yapımı süren ve 2009 yılı ortalarında teslim edilecek olan Oasis Residence aslında bir villa projesi. Denize 60 metre mesafedeki muhteşem manzaralı projeyi benzerlerinden ayıran en büyük özelliği ise residence hizmetinin veriliyor olması. Egy Gayrimenkul Yatırım Ltd. Şti'nin yüksek inşaat kalitesi ile gerçekleştirdiği Oasis Residence'da site sakinleri hem kendi mekanlarında yaşamanın keyfini sürecekler hem de 5 yıldızlı tatili aratmayacak residence konfor ile tanışacaklar. Projeden konut alacaklar ünlü futbolcular Semih Şentürk ve Hakan Balta'ya da komşu olacaklar.  

REALİST EXPO'DA SERGİLENECEK

27-30 Kasım 2008 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirecek olan Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Fuarı Realist Expo'da sergilenecek olan Oasis Residence'dan ev alanlar Fenerbahçeli Semih Şentürk ile Hakan Balta'ya da komşu olacaklar. Ünlü futbolcular birer tane villa satın alırken, futbol camiasından yakın arkadaşları olan ünlü isimler de projede bulunmak için kayıt yaptırdılar. Şimdilik daha kesin sözleşmeleri yapılmadığı için diğer futbolcuların isimleri açıklanmazken, sanat camiasından da ünlü isimlerin projeden yer ayırttığı belirtiliyor.

TERASTA JAKUZİ KEYFİ

Oasis Residence 17 bloktan oluşuyor ve her blokta iki adet bitişik dubleks ve iki adet bitişik daire bulunuyor. Bloklarda ayrıca iki daire birleştirilerek yapılan penthouse (çatı katı) uygulaması da dikkat çekiyor. Her dairenin alt katında ve üst katında yer alan geniş bahçe terasları bulunurken, bu teraslarda ise özel jakuziler yer alacak. Sosyal yaşam alanlarının içinde ise tenis kortu, kapalı ve açık yüzme havuzu, jakuzi, sauna, masaj ve squash salonu, fitness salonu, kafe ve resepsiyon bölümleri site sakinlerinin hizmetine sunulacak. Projenin en önemli özelliklerinden biri de denize ulaşımı kolaylaştırmak için yatay ve dikey asansörlerin olması. Projede özel güvenlik sistemleri ve kapalı otopark da mevcut. Resepsiyon ofisi ise ev sahiplerinin talep edecekleri tüm hizmetleri verebilecek kapasitede olup, ayrıca evlerini kiralamak isteyen ev sahipleri için bu hizmeti de verebilecek. 
 

KONFOR GELMEDEN HİSSEDİLİYOR

Oasis Residence Villaları'nı benzer projelerden ayıran en önemli özellikle ise adından anlaşılacağı gibi residence hizmetlerinin tümünün verecek olması. Özellikle belirli  aralıklarla gelip tatilini yapmak isteyen site sakinlerinin en çok ihtiyaç duydukları residence ayrıcalığında şu hizmetlere yer verilecek: Temizlik servisi, market servisi, çöp alımı servisi, hoş geldin paketi hazırlama (ev için gerekli olan belli başlı gıda ve diğer malzemeler), ev havalandırma ve kontrol servisi, danışma servisi, ofis servisi (faks, telefon vs), araç kiralama, kuru temizleme servisi, sigorta hizmetleri ve ev kiralama hizmetleri.

BÖLGENİN DEĞERİ ARTIYOR

Gümbet'le Bitez'in birleşme noktasında bulunan Oasis Residence, konum olarak ise Bodrum'un en gözde yerinde bulunuyor. Çevresinde Fuga, Mövenpick, WOW Bodrum Resort gibi en iyi 5 yıldızlı oteller bulunuyor Bu da konum olarak Oasis Residence ve yakınındaki inşaatı devam eden yeni projelerin değerini daha da arttırıyor.

2009 YAZINA YETİŞECEK

Yapımına 1 Ocak 2008'de başlanan ve 1 Haziran 2009'da tamamlanması planlanan Oasis Residence'da toplam arsa alanı 10 bin 500 m2, toplam inşaat alanı 4 bin 103 m2, toplam konut sayısı ise 68. Konutların metrekare büyüklükleri 80 m2 ila 170 m2 arasıda değişirken 2 odalı daireler, 3 odalı penthouse tipi daireler, 4 odalı dubleksler şeklinde dağılım gösteriyor. Ortalama metrekare satış fiyatının 2 bin 500 - 3 bin euro olduğu konutların toplam fiyatları ise 240 bin euro ile 500,000 euro arasında değişiyor. Minimum istenen peşinat oranının yüzde 20 olduğu Oasis Residence'da anlaşmalı banka Finansbank'tan müşterinin talebine vade ve ödeme planına göre kredi sağlanabiliyor.

İletişim için: www.egy-oasisresidence.com, 0-252-3172173

 

Projeden görüntüler için tıklayınız