Ekonomi

Ocak ayının soğuğunu hissetmeyeceksiniz! Sinbo fırınlarda yüzde 63 damping... 3 Ocak fiyat listesi

Sinbo SFH 3396 Duvar Tipi Infrared Isıtıcılarda 2023'ün ilk kampanyaları başladı. Carrefour'dan Sinbo ısıtıcalara CarrefourSA Kart'a Özel %63 indirim.  Peki Sinbo SFH 3396 Duvar Tipi Infrared Isıtıcı ne kadar?Sinbo ısıtıcıların sunabileceği çok özellikler vardır

Isıtıcılar da dahil olmak üzere çeşitli ev ve kişisel bakım aletleri üreten bir  şirketdir. Sinbo ısıtıcıların sunabileceği çok özellikler vardır.

Birden fazla ısıtma ayarı: 

Birçok Sinbo ısıtıcı birden fazla ısıtma ayarıyla gelir, böylece sıcaklığı istediğiniz sıcaklık seviyesine ayarlayabilirsiniz.

Aşırı ısınma koruması: 

Bu özellik, ısıtıcının aşırı ısınmasını önlemeye yardımcı olarak güvenli ve güvenilir çalışma sağlar.

Zamanlayıcı işlevi: 

Bazı Sinbo ısıtıcılar, ısıtıcıyı belirli bir süre geçtikten sonra kapanacak şekilde ayarlamanızı sağlayan bir zamanlayıcı işleviyle gelir.Peki Sinbo SFH 3396 Duvar Tipi Infrared Isıtıcı ne kadar?

Uzaktan kumanda:

 Bazı modellerde, kalkıp ısıtıcının yanına gitmenize gerek kalmadan ısıtıcının ayarlarını kolayca yapmanızı sağlayan bir uzaktan kumanda bulunur.

Kompakt boyut: 

Sinbo ısıtıcılar, kompakt ve kullanımı basit olacak şekilde dizayn edilmiştir, bu da onları çeşitli ortamlarda kullanım için uygun hale getirir.

Enerji tasarruflu: 

Sinbo ısıtıcılar, enerji tasarruflu olacak haliyle tasarlanmıştır, enerji tüketimini en aza indirmeye ve enerji maliyetlerinden tasarruf etmeye yardımcı olur.

Genel olarak, Sinbo ısıtıcılar, güvenilirlikleri ve rahatlıkları ile bilinir ve bu da onları birçok insan için popüler bir seçim haline getirir.


Sinbo SFH 3396 Duvar Tipi Infrared Isıtıcı 2500 Watt

Soğuk kış aylarında Sinbo SFH 3396 2500 Watt Duvar Tipi Infrared Isıtıcı, ev ve ofislerinizi en acil ve ekonomik şekilde ısıtır. Duvar tipi olarak imal edilen ısıtıcı;  soluduğunuz havayı kurutmaz ve baş ağrısı yapmaz. Şok ısıtma teknolojisi aracılığı ile cihazınızı aktif hale getirdikten sonra ortalamam 20 saniye içinde bulunduğunuz ortamda ısınma gerçekleşir. Cazibeli ve ince tasarımı sayesinde mekanlarınıza dekoratif olarak da uyum sağlar. 


Maksimum Isıtma: 2500 W
Ağırlık: 1,81 KG
Isıtıcı Boyutu: 800x160x60 mm  
Termostat
Etki Alanı: 25 metrekare
Sinbo SFH 3396 2500 Watt Duvar Tipi Infrared Isıtıcı ile bulunduğunuz yerleri hem az maliyetli hem de yüksek performanslı şekilde ısıtabilirsiniz. 

Sinbo, Türkiye’de küçük ev aletleri alanında faaliyet gösteren lider kuruluşlardan birisidir. Türkiye dışında dünya üzerinde de yaklaşık 80 ülkeye ürünlerini ihraç etmektedir.

SİNBO SFH ISITICI  03 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.carrefoursa.com

Sinbo SFH 3396 Duvar Tipi Infrared Isıtıcı  satış fiyatı: 799,00 TL yerine 299,00 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 03 Ocak 2023 tarihinde saat :01:30'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.71 Türk Lirası, euro 19.97 Türk Lirası, altının gramı ise 1097 Türk Lirası değerinde.