Otomobil

Off-road segmentinin en yenisi Isuzu D-Max şimdi yeni fiyatıyla! Isuzi 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Herkes tarafından merak edilen ve araştırılan Isuzu D-Max'i siizn için inceledik. Peki, Isuzu D-Max'in güncel fiyatları ne kadar? En uygun fiyatlı Isuzu D-Max'in fiyatı ne kadar? İşte, Isuzu D-Max 21 Eylül 2022 fiyat listesi... Eylül 2022 fiyat listesini resmi internet sitesi üzerinden açıklayan Anadolu Isuzu Otomotiv, geçtiğimiz aylarda başlatmış olduğu faiz kampanyasını da 2 ay önce Temmuz ayı itibariyle sonlandırmıştı

Isuzu D-Max'in güncel fiyat listesi pek çok vatandaş tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Eylül 2022 fiyat listesini resmi internet sitesi üzerinden açıklayan Anadolu Isuzu Otomotiv, geçtiğimiz aylarda başlatmış olduğu faiz kampanyasını da 2 ay önce Temmuz ayı itibariyle sonlandırmıştı.

Daha önceki aylarda başlatmış olduğu ve oldukça dikkat ilgi düşük faiz kampanyasını geçtiğimiz ay sonlandıran Anadolu Isuzu’nin güncel fiyatlarını da açıkladı.

Pick-up segmentinde farklı müşteri beklentileri ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam eden ve dört farklı donanım seviyesinde yüksek araba severleri bekleyen Isuzu D-Max, 2020 yılının sonunda yenilenen ve off-road sınıfında standartları yükselten özellikleriyle pazarda ilgi görmüş ve satış rakamlarını da bir hayli yükseltmişti.

Isuzu D-Max’in “V-Go” donanım paketi temel iş gücü gereksinimi eksiksiz karşılayacak biçimde tasarlanırken,,, “V-Life” donanım paketinde ise D-Max’i iş gereksinimlerinin yanında kişisel olarak kullanacak kişiler düşünülerek tasarlandı.

Peki, Isuzu D-Max'in Eylül 2022 fiyatları ne kadar? En uygun fiyatlı Isuzu D-Max'in fiyatı kaç TL? İşte Isuzu D-Max 21 Eylül 2022 fiyat listesi...

Dört farklı donanım paketiyle beraber otomobil alıcılarının beğenisine sunulan Isuzu D-MAX'in Eylül 2022 fiyatları ise bir hayli merak ediliyor ve araştırılıyor.

Isuzu D-MAX 100 kilometrede ne kadar yakar?

Açıklanan resmi rakamlara göre;

Peki, Isuzu D-Max'in 21 Eylül 2022 fiyatları ne kadar? İşte Isuzu D-Max 21 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ayrıntılı bilgi için: d-max.com.tr

Editörün notu: Bu haber 18:18’da  yazılmış olup, güncel dolar kuru 18,33 TL'dir. Euro kuru 18,15 TL, altının gramı ise 986,39 TL'dir. 

Oyuncuların telefonu Oppo A55 indirimli fiyatı ile CarrefourSA’da! 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Şok’ta küçük ev aletlerinde indirim! Şok 21 Eylül 2022 fiyat listesi

CarreforSA’dan muhteşem Tefal tava, tencere fırsatı! CarrefourSa 21 Eylül 2022 fiyat listesi…