30 / 04 / 2024

Ofisim İstanbul teslim tarihi!

Ofisim İstanbul teslim tarihi!

Firma: İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım

Proje: Ofisim İstanbul

Ofisim İstanbul teslim tarihi bilgisine göre projedeki birimler sahiplerine hemen teslim ediliyor. Ofisim İstanbul projesinin içerisinde yer alan ofisler 5 bin 100 TL'lik metrekare birim fiyatı ile satılıyor...





60 bin metrekarelik kapalı inşaat alanı üzerinde yükselen Ofisim İstanbul projesi  İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım  ortaklığı imzası ile yükseliyor. 3 blok halinde tasarlanan Ofisim İstanbul projesinin blokları  22 kat halinde inşa edildi. 


219 home ofis ile 16 ticari üniteden oluşan Ofisim İstanbul teslim tarihi 'ne geçmeden önce proje hakkında daha detaylı bilgi verelim: 


 Ofisim İstanbul teslim tarihi!


Aralık 2012’de tamamlanan Ofisim İstanbul projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe bölgesinde yer alıyor. Ofisim İstanbul projesinde yer alan ofislerin alanları 110 metrekare ile 860 metrekare arasında farklılaşıyor. 


Ofisim İstanbul 'daki ticari birimlerin alanları ise 205 metrekareden başlıyor ve de 1.180 metrekareye yükseliyor. Satış süreci devam eden Ofisim İstanbul fiyat 'ları şöyle: 


Ofisim İstanbul fiyat: 

Ofisim İstanbul projesinin metrekare birim fiyatı 5 bin 100 TL olarak belirlendi. 


İçerisinde spa merkezi, teras bahçeleri, kuaför, lobby, danışma, toplantı odaları, kadın-erkek sauna ve misafir otoparkı gibi imkanların bulunduğu Ofisim İstanbul teslim tarihi ayrıntıları şöyle:


Ofisim İstanbul teslim tarihi: 

Ofisim İstanbul teslim tarihi 'hemen' olarak belirtiliyor. Projenin birimlerinde anahtar teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. 


 Ofisim İstanbul teslim tarihi!


Ofisim İstanbul nerede? 

Ofisim İstanbul adresi: Tugay Yolu Caddesi No: 18 Maltepe / İstanbul


Telefon: 0216 515 1 555

Web Adresi: www.ofisimistanbul.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön