30 / 04 / 2024

Ofisim Maltepe'de zamsız son günler! Metrekaresi 4 bin TL'ye!

Ofisim Maltepe'de zamsız son günler! Metrekaresi 4 bin TL'ye!

Firma: İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım

Proje: Ofisim İstanbul

Mayıs ayı boyunca fiyatlarını dondurduğunu açıklayan Ofisim Maltepe projesinde zamsız son günler yaşanıyor. Projede teslimler bu yılın sonunda yapılacak



Maltepe'de 22 katlı üç blok halinde yükselen  Ofisim İstanbul  projesinde 1 Haziran 2012 tarihi itibariyle ofis fiyatları zamlanacak.  İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım  işbirliği imzası taşıyan Ofisim Maltepe projesi teslimler önümüzdeki Aralık ayında gerçekleşecek.


15 dönümlük arazi üzerine kurulan Ofisim İstanbul projesinin kapalı inşaat alanı 60 bin metrekare olarak belirlendi. Projede 219 bağımsız ünite bulunuyor. Ofisim İstanbul'da ofislerin alanları 110 metrekare ile 860 metrekare arasında değişiyor. Metrekare birim fiyatları Mayıs ayı sonuna kadar 4 bin TL ile 5 bin 700 TL aralığında. Projede 36 ay vadeli ödeme imkanı sunuluyor.


Yarısından fazlası satılmış durumda olan Ofisim İstanbul projesinde ofislerin yanı sıra 16 mağaza yer alıyor. Her türlü sosyal ve kişisel ihtiyacın karşılanacağı Ofisim İstanbul Maltepe projesinde restaurant, toplantı salonları, arşiv odaları iş yaşantısına konfor getirecek. Ofisim İstanbul Maltepe'nin sosyal alanları arasında ise fitness salonu, sauna, kuaför ve hobi odası bulunuyor. Lostra ve oto yıkama ile tüm çalışanların ihtiyaçlarına cevap verilecek.


0216 515 1 555

http://www.ofisimistanbul.com/


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön