27 / 04 / 2024

Ofisim İstanbul'da metrekaresi 5 bin 100 lira! Hemen teslim!

Ofisim İstanbul'da metrekaresi 5 bin 100 lira! Hemen teslim!

Firma: İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım

Proje: Ofisim İstanbul

İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım tarafından hayata geçirilen ve Anadolu Yakası Maltepe'de konumlandırılan Ofisim İstanbul'da metrekaresi 5 bin 100 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede teslimler hemen gerçekleştiriliyor...



Ofisim İstanbul, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. 3 bloktan oluşan Ofisim İstanbul projesinde yer alan bloklar 22 katlı olarak tasarlanıyor. İnşaat alanının 60 bin metrekare olduğu Ofisim İstanbul projesi  İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım  tarafından hayata geçiriliyor.


Ofis projesi olarak konumlandırılan Ofisim İstanbul'da; kadın erkek sauna, teras bahçeleri, misafir otoparkı, ortak toplantı salonları, kuaför, kadın-erkek spor merkezi, lobby, danışma ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Maltepe'de hayata geçirilen Ofisim İstanbul fiyatları metrekare bazında şekilelniyor. Projede metrekare birim fiyatı 5 bin 100 liradan başlıyor.


Ofisim İstanbul'da 219 ofis ve 16 mağaza bulunuyor. Projedeki; fislerin alanları 110 ila 860 metrekare arasında mağazaların alanları ise 205 ila 1.180 metrekare arasında değişiyor.


Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, metro istasyonuna 2 dakika, E-5 bağlantı yoluna çok yakın mesafede yer alan Ofisim İstanbul ulaşım açısından çok avantajlı bir bölgede konumlandırılıyor.


Telefon: 0216 515 1 555

Web Adresi: www.ofisimistanbul.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön