22 / 05 / 2024

Ofislere yeni strüktürel camlı bölme duvar

Ofislere yeni strüktürel camlı bölme duvar

Alman lisansı ile Türkiye'de Aspen tarafından üretilmekte olan Fecostruct, güncel mimarinin, saydamlık ve mekan bütünlüğüne uygun olarak geliştirildi.



Saydamlığın ön plana çıktığı yeni sistem Fecostruct'ta tek ya da çift cam seçenekleri sunulmakta. 6 - 8 mm kalınlığında rodajlı camlar, silikonlu birleşim tekniği kullanılarak, 20 mm ene sahip alüminyum çerçeve üzerine yapıştırılmakta. Bu sayede sistem, çerçevenin görünmediği tamamen cam görünümlü sonuçlar veriyor. Elde edilen bu sonuç, çalışma mekanlarına yeni ve farklı bir görünüm kazandırmakta ve mimarların saydam ve modern mekanlar yaratma isteklerine çözüm olarak sunuluyor.
Çift camlı modüllerin arasında bulunan geniş aralık sayesinde yüksek ses yalıtımı sağlanabiliyor. Fecostruct, ses yalıtımının oldukça önemli olduğu mekanlarda görsel iletişime, yeni bir özgürlük kazandırıyor.

Geniş ve saydam mekanlar yaratan tam camlı modüller, iç mekanlara doğal ışığı yaymak için tercih ediliyor.

Modüller, temiz ve hızlı bir montaj sağlamak amacıyla, monoblok olarak üretiliyor ve bitmiş halde teslim ediliyor. Böylece, gelecekte yapılacak olan tadilat/yenileme uygulamalarında, duvar birimlerinin hızlı bir şekilde değiştirilmesi sağlanabiliyor.

Geri Dön